URSUS a câștigat 2 medalii de aur și cea mai înaltă distincție pe stil de bere la World Beer Awards 2016 URSUS a câștigat 2 medalii de aur și cea mai înaltă distincție pe stil de bere la World Beer Awards 2016
Trei sortimente ale berii URSUS – URSUS UNTOLD, URSUS Black și URSUS Cooler Fără Alcool – au fost medaliate cu aur și cu titlul... URSUS a câștigat 2 medalii de aur și cea mai înaltă distincție pe stil de bere la World Beer Awards 2016

Trei sortimente ale berii URSUS – URSUS UNTOLD, URSUS Black și URSUS Cooler Fără Alcool – au fost medaliate cu aur și cu titlul de BEST, în 3 dintre cele 11 stiluri de bere la categoria Lager, în ediția de anul acesta a World Beer Awards, una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii. URSUS este singura bere românescă premiată în cadrul competiției.

URSUS, liderul segmentului de bere Premium din România, a urcat de trei ori pe podiumul World Beer Awards.

Astfel, URSUS Black a fost desemnată Romania’s Best Dark Lager, în timp ce URSUS Cooler Non-Alcoholic a primit medalia de aur în categoria Non-Alcohol Lager iar ediția limitată URSUS Untold a fost medaliată cu aur în categoria German-style Pale.

Suntem foarte mândri că trei dintre sortimentele URSUS au fost desemnate de către un juriu exigent format din experți internaționali drept cele mai bune beri din România. Este o dovadă că strategia noastră de diversificare pentru a oferi consumatorilor cele mai bune sortimente Premium pentru gusturi variate este apreciată,” declară  Mihai Bârsan, Vicepreședinte de Marketing Ursus Breweries.

 „O medalie de aur obținută la World Beer Awards reprezintă o mare performanță pentru o echipă de berari. 2 medalii de aur și cea mai înaltă distincție pe stilul Dark Lager obținute în aceeași ediție, pentru 3 sortimente diferite, este o performanță excepțională. Până în prezent, marca URSUS are în palmares 39 de medalii, iar cele de anul acesta sunt printre cele mai valoroase pe care le-am obținut. În plus, este pentru prima dată în istoria noastră competițională când sortimentele cu care am participat obțin toate cele mai mari premii pe stilul lor: medalii de aur și titlul de Best. Este un nivel de performanță deosebit și suntem foarte mândri,” declară Corina Hopulele, Director de Fabricarea Berii și Calitate Ursus Breweries.

“Suntem mândri că alături de URSUS, partenerul nostru principal încă de la prima ediție, am reușit să scriem din nou istorie! Ne-am propus să fim inovatori, să facem lucruri în premieră, să ducem experiența unică UNTOLD la un alt nivel și astfel a apărut prima bere creată special pentru un festival!  Nu am avut nici cea mai mică îndoială că berea URSUS UNTOLD va fi un real succes în rândul fanilor festivalului, dar acum suntem cu atât mai bucuroși să obținem și recunoașterea internațională, în cadrul celei mai importante competiții de profil.” – declară Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

World Beer Awards – este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, la nivel mondial.

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, Miller Genuine Draft și St Stefanus. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participații în societăți producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente.

Mărcile Grupului includ beri premium internaționale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro și Pilsner Urquell, dar și o gamă excepțională de mărci locale cu poziții de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) și Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.