Movie Trends: 5 lucruri pe care nu le știai despre Gary Sinise Movie Trends: 5 lucruri pe care nu le știai despre Gary Sinise
Peste 68 de milioane de americani călătoresc în afara granițelor în fiecare an. Nu toți se întorc. Pentru a găsi soluțiile, răspunsurile la întrebări,... Movie Trends: 5 lucruri pe care nu le știai despre Gary Sinise

Peste 68 de milioane de americani călătoresc în afara granițelor în fiecare an. Nu toți se întorc. Pentru a găsi soluțiile, răspunsurile la întrebări, vinovații și uneori chiar victimele, divizia internațională a FBI-ului intră în scenă. Echipa de cinci agenți excepționali este condusă de Jack Garrett, un veteran al muncii de teren.

Personajul carismatic Jack Garrett este interpretat de Gary Sinise, popular din rolul lui Mac Taylor – CSI:NY. Gary Sinise, un actor talentat, își folosește faima pentru a strânge fonduri destinate veteranilor de război. Află și alte lucruri interesante despre el:

  • Gary Sinise cântă la chitară bas în trupa formată de el – Lt. Dan Band, o formație de cover-uri cu care a fost în peste 50 de turnee și peste 150 de concerte destinate trupelor militare și familiilor acestora, în S.U.A., Belgia, Japonia, Olanda, Afghanistan sau Irak. Numele trupei este inspirat din personajul Lt. Dan, pe care Sinise l-a interpretat în filmul Forrest Gump.

Urmărește trupa aici.

  • Sinise a colaborat cu actorul Tom Hanks de trei ori, în: Forrest Gump, Apollo 13 și The Green Mile. Cea mai recentă întâlnire publică a celor doi a fost cu ocazia evenimentului Hollywood Salutes Heroes, organizat de fundația lui Gary Sinise, cu scopul de a mulțumi soldaților americani.

Vezi imaginea de la întâlnire aici.

  • Actorul, regizorul și muzicianul este bun prieten cu Joe Montegana (David Rossi în Minți criminale). Cu toate acestea, prima dată când au colaborat profesional a fost în ultimul sezon din Minți criminale.
  • Președintele George W. Bush i-a acordat, în 2008, o medalie de onoare pentru sprijinul oferit trupelor militare americane și veteranilor de război, precum și pentru munca umanitară în folosul copiilor irakieni.
  • Cel mai cunoscut personaj intepretat de Gary Sinise – Mac Taylor – apare în trei producții diferite: CSI: Crime Scene Investigation (2000), CSI: Miami (2002) și CSI: NY (2004).

cm-bb

Reîntâlnește-l pe Gary Sinise diseară, pe AXN, de la 21:00, în producția Minți criminale: Dincolo de hotare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.