Mike Tyson a venit în România să lanseze Black Energy Mike Tyson a venit în România să lanseze Black Energy
Legenda boxului mondial și star al industriei de entertainment, Mike Tyson, a venit în România pentru a lansa Black Energy. Brandul de energizant, prezent... Mike Tyson a venit în România să lanseze Black Energy

Legenda boxului mondial și star al industriei de entertainment, Mike Tyson, a venit în România pentru a lansa Black Energy. Brandul de energizant, prezent în peste 50 de țări, a reușit să fie numărul unu în Polonia, la scurt timp după lansare.

Ambasadorul american al brandului, Mike Tyson, s-a întâlnit în timpul vizitei sale în România cu personalități ale sportului românesc și cu oficialități. Joi, 6 octombrie, începând cu ora 23:00, Black Energy a organizat în club Maxx o petrecere oficială pentru fanii lui Mike Tyson, unde starul a fost invitatul special al serii.

“Sunt fericit să mă aflu aici, în România, ca ambasador Black Energy”, a declarat starul Undisputed Truth, Mike Tyson. “Black Energy este un brand inspirațional care promovează valori importante pentru mine, precum caracterul puternic, voința de luptă în viața de zi cu zi și succesul. Este un produs excelent și sunt încântat să-l împărtășeasc cu oamenii extraordinari din România.”

_black-energy-packshot

Black Energy este deja disponibil în lanțul românesc de distribuție cu două game de produse: Black Energy Drinks și Black Vitamin Drinks. În gama Black Energy Drinks intră următoarele sortimente: Black Energy Classic, Black Energy Zero, Black Energy Mojito, iar gama Black Vitamin Power Drinks cuprinde variantele: Black Vitamin Power- C, Black Vitamin-Vitamins & Minerals, Black Vitamin Magnesium, Black Vitamin Natural Caffeine.

“Ne bucurăm că am adus brandul Black Energy și în rândul consumatorilor din România și suntem gata să repetăm povestea de succes a Poloniei”, a declarat Wiesław Włodarski, președintele companiei producătoare FoodCare.

Black Energy a fost lansat la sfârșitul anului 2011 în Polonia și în mai puțin de 2 ani, brandul a depășit principalul competitor, devenind  lider de piață. Black Energy este prezent în peste 50 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.