Carmen Brumă dă milităria jos din pod… pe Happy Channel! Carmen Brumă dă milităria jos din pod… pe Happy Channel!
Pentru că la Happy Day ai tot ce vrei, prezentatorii emisiunii vin de la 8:30 la 9:00 cu informații proaspete despre modă, ultimele tendințe... Carmen Brumă dă milităria jos din pod… pe Happy Channel!

Pentru că la Happy Day ai tot ce vrei, prezentatorii emisiunii vin de la 8:30 la 9:00 cu informații proaspete despre modă, ultimele tendințe din fitness, rețete a la chef, energie și umor!

Carmen Brumă dă milităria jos din pod, se îmbracă în stilul military și îi învită pe Criss și Vlad la… un antrenament în stilul pușcașilor marini, la Happy Fitness!

La Happy Food, Vlad gătește o nouă rețetă alături de Chef Liviu Lambrino: cotlete de porc la tigaie cu garnitură de sparanghel, servite cu sos olandez pe bază de ouă și unt.

Criss se întoarce în showroom-ul Band of Creators și află mai multe despre viitoarele prezentări de modă cu designeri români și conceptele inedite pe care le dezvoltă.

Happy Night aduce de la 23:20 la 23:50, pe Happy Channel, informații COOLturale despre filme, cărți, scriitori și sfaturi estetice.

La Happy Book, Criss și Vlad vorbesc despre un roman de succes al scriitoarei Katie McGarry, despre o poveste de dragoste și curse de mașini. De asemenea, telespectatorii vor viziona un interviu special cu faimoasa scriitoare, din cadrul căruia vor afla ce o inspiră când scrie.

Kubo and the Two Strings este noua producție marca Laika ce va intra in curând in cinematografele din România, fiind totodată unul dintre cele mai lungi animații de stop motion din prezent. Criss, Vlad și Rapha le exemplifică telespectatorilor, chiar în sala de cinema, în ce constă tehnica de stop motion.

Carmen Brumă prezintă alături un cosmetician specialist de la Jovsky Studio, tratamentele cosmetice ideale pentru toamnă. În cadrul rubricii Happy Med, telespectoarelele vor afla cum să isi îngrijească tenul în timpul sezonului rece.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.