eOKEY.ro: Peste15.000 euro directionati catre sustinerea mediului antreprenorial in primele 7 luni   eOKEY.ro: Peste15.000 euro directionati catre sustinerea mediului antreprenorial in primele 7 luni  
Compania clujeana LIFE IS HARD (LIH) a depasit, recent, pragul de 4.000 de utilizatori pe www.eOKEY.ro, platforma online de gestionare a activitatilor de business... eOKEY.ro: Peste15.000 euro directionati catre sustinerea mediului antreprenorial in primele 7 luni  

Compania clujeana LIFE IS HARD (LIH) a depasit, recent, pragul de 4.000 de utilizatori pe www.eOKEY.ro, platforma online de gestionare a activitatilor de business lansata in primavara acestui an si adresata micilor antreprenori din Romania. Pachetele gratuite de utilizare a eOKEY.ro oferite initiativelor antreprenoriale in cele 7 luni de functionare depasesc, astfel, 15.000 de euro.

“Ne-am dorit sa punem la dispozitia antreprenorilor aflati la inceput de drum o solutie accesibilă și eficientă de management al afacerii si am dezvoltat platforma eokey.ro gandindu-ne la ei si luand in calcul nevoile lor specifice. Credem ca e OKEY sa faci business in Romania avand solutiile – in cazul nostru tehnice – potrivite si vom continua sa le aratam acest lucru si in lunile care urmeaza, prin noile module pe care le dezvoltam”, spune Erik Barna, CEO-ul LIFE IS HARD.

Noutatile cu care compania vine pe piata sunt legate de noul modul de gestiune a stocurilor, care vine sa completeze modulele de facturare si management deja existente in cadrul platformei eOKEY.ro. Acest nou modul va fi lansat la mijlocul lunii octombrie, iar pana la finalul anului 2016 este oferit gratuit tuturor celor care doresc sa il utilizeze.

In ceea ce priveste feedbackul primilor 4.000 de utilizatori, cele mai importante 3 beneficii ale platformei, din perspectiva acestora, au fost:

– Timpul economisit prin preluarea automata de catre platforma a unor sarcini care tin de emiterea documentelor financiare, de transmiterea catre clienti, de raportari si statistici.

– Libertatea de miscare oferita de faptul ca platforma poate fi accesata simultan de mai multi utilizatori, in orice moment si de oriunde, de pe un PC laptop sau tableta conectate la internet.

– Siguranta pe care le-a ofera certificarea ISO 27001:2013 (standard de siguranta a datelor) detinuta de catre LIFE IS HARD, compania care dezvolta si  administreaza platforma eOKEY.ro

Cele mai utile functionalitati sunt considerate a fi notificarile trimise automat clientilor la emiterea facturilor, alertele de scadenta si widget-urile care prezinta in timp real, in aplicatie, “starea de sanatate” a afacerii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.