Spectacol rustic si elegant in noua colectie de toamna Floria.ro Spectacol rustic si elegant in noua colectie de toamna Floria.ro
Floria.ro a lansat colectia de aranjamente florale dedicată sezonului de toamna. Pentru această colectie, designerii Floria.ro au ales o imbinare intre stilul elegant si... Spectacol rustic si elegant in noua colectie de toamna Floria.ro

Floria.ro a lansat colectia de aranjamente florale dedicată sezonului de toamna. Pentru această colectie, designerii Floria.ro au ales o imbinare intre stilul elegant si accente rustice, precum, spice de grau, castane, frunze uscate si vase din lemn, ceramică sau metal.

Nuantele tomnatice de aramiu. Oranj, caramiziu, violet purpuriu, galben arzator, rosu bordeaux si verde natur se imbina perfect si formează aranjamente florale elegante, cu un aer de nostalgie si visare, specific toamnei.

Cala, floarea eleganta a sezonului

floria-buchet-cu-cale-si-trandafiriCalele galbene si cele portocaliu-mango sunt prezente in aproape toate propunerile designerilor floristi ai Floria.ro pentru colectia din acest sezon. Acestea sunt puse alaturi de trandafiri, gerbera, floarea soarelui, crizanteme, solidago, levăntică, amarilis sau hypericum, pentru a crea buchete si aranjamente florale elegante, dar cu o prezenta plina de intensitate.

Detaliile rustice, emotii de toamna

Particularitatea colectiei propusa de Floria.ro in acest sezon este data de includerea creativa a accentelor rustice. Bucati din lemn, spice de grau, castane sau frunze uscate se imbina cu florile elegante cu forme bine definite –cale, amarylis, orhidee. Acestea dau un aer de natura imblanzita, de eleganta in buchete surprinzatoare si memorabile, care vor trezi emotii … de toamna.

Intreaga colectie de toamna propusa de floristii Floria.ro este disponibila pe https://floria.ro/colectia-de-toamna/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.