Sport /Couture lansează campania ”Back to your dreams” Sport /Couture lansează campania ”Back to your dreams”
Magazinul multibrand Sport/Couture lansează campania de imagine „Back to your dreams”, prin care ne provoacă pe fiecare dintre noi să ne reluăm sau să... Sport /Couture lansează campania ”Back to your dreams”

Magazinul multibrand Sport/Couture lansează campania de imagine „Back to your dreams”, prin care ne provoacă pe fiecare dintre noi să ne reluăm sau să începem pasiunile la care visăm. Campania este menită să inspire oamenii să regăsească și să își urmeze activitățile preferate, fie ele lecții de pictură, de pian sau cursuri de actorie.

Toamna este anotimpul rezoluțiilor de după vacanță. Pentru unii dintre noi înseamnă începerea școlii, pentru alții momentul în care își setează noi obiective și fac planuri. Însă toamna este ocazia perfectă de a te întoarce la un vis pe care l-ai abandonat din lipsă de timp sau energie.

Cu ajutorul echipei sale de stiliști, Sport/Couture ne vine în ajutor și ne oferă ținutele perfecte pentru orice activitate, indiferent că este vorba despre un program de fitness pe care îl tot amânăm, lecții de surf indoor, un curs de dezvoltare personală sau un curs de echitație, unde vrem sa ne deconectăm.

„Când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată? Aceasta este provocarea pe care Sport/Couture o lansează către toți clienții săi – să găsească acele bucurii uitate și să le scoată la lumină, într-un demers constant și necesar de cunoaștere și auto-depășire”, a declarat Alexandra Iacob, Head of Buying Division Sport/Couture.

Campania se va derula online și va include colaborarea cu figuri marcante din domenii diverse precum sport, film, muzică și fashion.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.