Logitech a achiziționat Saitek – producătorul de simulatoare de la Mad Catz Logitech a achiziționat Saitek – producătorul de simulatoare de la Mad Catz
Logitech International anunță oficial achiziționarea brandului Saitek de la Mad Catz Interactive Inc. pentru suma de 13 milioane de dolari (USD). Saitek este un... Logitech a achiziționat Saitek – producătorul de simulatoare de la Mad Catz

Logitech International anunță oficial achiziționarea brandului Saitek de la Mad Catz Interactive Inc. pentru suma de 13 milioane de dolari (USD). Saitek este un celebru brand producător de simulatoare aerospațiale și controller-e pentru diverse alte jocuri electronice.

În urma acestei fuzionări prin absorbție a Saitek de către Logitech, Ujesh Desai, vicepreședinte și general manager al departamentului gaming din cadrul Logitech a declarat:

“Suntem multumiți de această achiziție a portofoliului de produse Saitek. Linia de produse Saitek completează portofoliul nostru Logitech G care este lider de piață în zona de gaming, inclusiv cu simulatoarele auto precum, volanele G29 și G920 Driving Force și extinde totodată poziția noastră de lider într-un moment foarte interesant al jocurilor electronice”.

Această achiziție de active nu este considerată ca fiind una materială pentru rezultatele financiare trimestriale sau anuale ale Logitech.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.