JCI Bucuresti asteapta inscrieri in editia 2016 a Programului de training Tineri Antreprenori JCI Bucuresti asteapta inscrieri in editia 2016 a Programului de training Tineri Antreprenori
Se deschid inscrierile pentru Tineri Antreprenori Editia 2016, un proiect cu traditie, organizat anual de Junior Chamber International Bucuresti. Programul este o scoala de... JCI Bucuresti asteapta inscrieri in editia 2016 a Programului de training Tineri Antreprenori

Se deschid inscrierile pentru Tineri Antreprenori Editia 2016, un proiect cu traditie, organizat anual de Junior Chamber International Bucuresti. Programul este o scoala de antreprenoriat pentru cei aflati la debut, precum si un accelerator de afaceri pentru cei deja lansati in afaceri.

Astfel, antreprenorii care sunt interesati sa isi construiasca si sa isi dezvolte afacerea se pot inscrie in perioada 13 septembrie – 21 septembrie 2016, completand formularul de aici, urmand ca  proiectele castigatoare sa fie selectate pe baza aplicatiilor. Noutatile proiectului se regasesc si la www.tineriantreprenori.ro.

Programul se adreseaza celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definita de business, validata sau in curs de validare si care poate fi pusa in practica in urmatoarele 6 luni.

Cele trei componente ale programului reunesc 8 sesiuni de training in perioada 23 septembrie – 17 octombrie, urmate de o perioada de mentorat in care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienta sa progreseze in afacerea sa. La finalul programului antreprenorii vor sustine un concurs de Business Planuri in fata unui juriu format din oameni de afaceri.

JCI Tineri Antreprenori ofera un cadru de dezvoltare flexibil, cu posibilitatea alegerii temelor de discutie in cadrul workshopurilor, acces la o comunitate de antreprenori cu experienta, din diverse domenii, feedback de la mentori cu diverse expertize, toate acestea la un cost redus pentru participanti.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri despre motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal si fiscal, marketing, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor.

Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofatu – Bittnet Systems, Alex Dona – Partner TimesNewRoman.ro, Matei Dumitrescu – Tech Angels si altii.

Editia 2015 a fost una de succes, descoperind afaceri interesante precum:

TennisHero – start-up lansat recent de Dan Lazar, fost jucator de tenis, prin care ofera lectii de tenis premium pentru copii.

Patiseria Tineretului – lant de patiserii condus de Cristi Chitu, avand 4 locatii in Bucuresti, business pentru care anul acesta sunt estimate venituri de 650.000 euro.

Nexus Gamers Pub – primul salon de Gaming din Bucuresti, situat pe Bulevardul Regina Elisabeta, business condus de Alexandru Ion

Adrenallina, Sports PR & more – prima agentie de PR sportiv din Romania, condusa de Roxana Lupu si Raluca Mihaila.

Parteneri ai Proiectului: Autonom Rent-a-Car, Evomag, Economic Zoom s.a

Partener locatie: Camera de Comert si Industrie Bucuresti

Web: TineriAntreprenori.ro

Facebook: https://www.facebook.com/jcitineriantreprenori

Junior Chamber International (JCI) este o federatie mondiala a tinerilor lideri si antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezenta in mai mult de 5000 de comunitati locale din peste 100 de tari. JCI Romania a fost infiintata la sfarsitul anului 2002 la Bucuresti, iar in prezent sunt 265 de membri activi. Misiunea organizatiei este aceea de a crea oportunitati de dezvoltare pentru membrii comunitatii in care activeaza, iar actiunile si proiectele initiate reprezinta o solutie pentru provocarile cu care se confrunta societatea, in domeniul afacerilor, antreprenoriatului, dezvoltarii personale, precum si in educatie sau sanatate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.