Corona sărbătorește Ziua Națională a Mexicului Corona sărbătorește Ziua Națională a Mexicului
Corona, berea mexicană numărul unu în lume, este alături de Ambasada Statelor Unite Mexicane în România într-una dintre cele mai mari sărbători naționale: ziua... Corona sărbătorește Ziua Națională a Mexicului

Corona, berea mexicană numărul unu în lume, este alături de Ambasada Statelor Unite Mexicane în România într-una dintre cele mai mari sărbători naționale: ziua ce marchează aniversarea proclamării independenței.

Corona a fost aseară alături de reprezentanții Ambasadei și de invitați de seamă la o adevărată ”Fiesta Patrias”, organizată la Clubul Diplomatic, în care spiritul mexican a fost adus mai aproape de cei prezenți cu ajutorul activărilor Corona SunSets: cei prezenți au putut degusta cocktail-uri pe bază de bere Corona și au plecat cu o amintire din cabina foto.

„Salutăm prezența alături de noi a berii Corona Extra care a completat incursiunea invitaților noștri în cultura și obiceiurile mexicane”, a declarat Excelența Sa domnul Arturo Soriano, consulul Mexicului în România.

corona_ziua_mexicului_2

Peste 400 de invitați de seamă s-au bucurat de un eveniment deosebit, și de atmosfera specific mexicană în care s-au lăsat purtați de Corona.

“Spiritul Corona este parte din spiritul Mexicului, tânăr, viu și plin de culoare, iar aniversarea de aseară a reușit să redea toate aceste lucruri în bucuria celor prezenți. Momentele vieții ascund un univers întreg atunci când le simțim cu adevărat, iar Corona, asezonată cu o felie de lime, este elementul care le desăvârșește”, spune Alexandra Butoi, Brand Manager Corona.   

În timpul petrecerii, cei prezenți au avut parte de o experiență inedită: plăcerea de a alege între patru cocktailuri Corona Mixology, care se bazează pe amestecul dintre berea Corona, băuturi complementare și sucuri de fructe, rezultând astfel patru rețete unice care întrec așteptările tuturor.

Decorul și activările de la barul Corona au oferit invitaților o experiență memorabilă ce a completat atmosfera petrecerii aniversare, celebrând astfel adevăratul spirit mexican.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.