Rețeaua de cafenele 5 to go ajunge în Constanța Rețeaua de cafenele 5 to go ajunge în Constanța
Brandul de cafenele 5 to go a deschis recent prima cafenea în orașul Constanța. Primul coffee shop 5 to go din Constanța este francizat... Rețeaua de cafenele 5 to go ajunge în Constanța

Brandul de cafenele 5 to go a deschis recent prima cafenea în orașul Constanța. Primul coffee shop 5 to go din Constanța este francizat de către soții Florin și Adriana Turtoi, care derulează o serie de afaceri în domeniul construcțiilor, însă au ales să îmbrățișeze acest model de business pentru a avea propria afacere ce are la bază una dintre cele mai plăcute pasiuni ale lor, cafeaua.

După o discuție cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, fondatorii brand-ului, au realizat că deschiderea unei francize 5 to go reprezintă oportunitatea mult așteptată.

”Am văzut o latură a constănțenilor pe care nu o știam. Erau deschiși la nou, erau curioși și dornici să ne încerce produsele și să afle mai multe despre concept. Am vrut să facem ceva nou pentru constănțeni și am reușit”, spun  Florin și Adriana Turtoi.

Ideea de a deschide o franciză 5 to go în Contanța a pornit de la fata lor, Ioana Turtoi, studentă la Academia de Studii Economice din București. O clientă fidelă a locațiilor 5 to go din Capitală, Ioana a observat popularitatea acestui concept în rândul bucureștenilor și a fost convinsă că și constănțenii vor iubi produsele 5 to go.

Conceptul 5 to go mizează pe rapiditate, promovând ideea comercializării oricărui produs din meniu cu 5 lei.  Meniul ce conține 40 de produse, de la cafea până la croissante sau macaroons, acoperă tot segmentul de clienți, începând cu cei de 14 ani.

Prima cafenea 5togo din Constanta se află pe Bulevardul Tomis, nr. 93, și își așteaptă clienții într-o atmosferă primitoare și relaxată între orele orele 7:00 și 18:00, de luni până vineri și de la 9:00 până la 18:00 sâmbătă și duminică.

Lansat pe piață la începutul lui 2015 de antreprenorul Radu Savopol, cel care deține pub-urile Old Nick din Sinaia și București, conceptul 5 to go a ajuns în prezent la peste 25 de locații, atât în Capitală cât și în țară, anunțând că până la sfărșitul anului vor ajunge la 40, dintre care 5 vor fi în orașele mari din țară.

Brandul va lansa în perioada imediat următoare două noi cafenele în orașele mari din țară, Cluj în zona Hașdeu și Pitești în zona pietonală.

Pe lângă aceste 3 cafenele deschise la nivel național, 5 to go, plănuiește noi lansări și pentru București, pe listă fiind cafeneaua din zona Dorobanți, urmată de cele din Militari, Gara de Nord, Floreasca și Mario Plaza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.