Cabral, demonstrație de forță în numele Old Spice Cabral, demonstrație de forță în numele Old Spice
În perioada 17 – 25 septembrie, Cabral face o demonstrație de forță în numele Old Spice, dând knock-out mirosurilor neplăcute. În centrele comerciale din... Cabral, demonstrație de forță în numele Old Spice

În perioada 17 – 25 septembrie, Cabral face o demonstrație de forță în numele Old Spice, dând knock-out mirosurilor neplăcute. În centrele comerciale din București, bărbații sunt așteptați să își testeze la rândul lor talentul de kombat în fața mirosurilor neplăcute și să primească certificatul suprem de bărbăție. Și ofensiva Old Spice nu se oprește aici. La cumpărarea oricăror două produse Old Spice, în perioada 14 septembrie – 4 octombrie, in magazinele selecționate Cora, Carrefour si Auchan câștigi automat unul dintre premiile garantate.

Lansându-și de curând și în România linia de antiperspirante special create pentru nevoile bărbaților, Old Spice a căutat aliați în lupta declarată cu mirosurile neprietenoase. Pe 17 septembrie, bărbații adevărați vor putea da knock-out mirosurilor neplăcute alături de Cabral în Carrefour Colentina și Cora Lujerului, urmând ca pe 25 septembrie, să lupte împotriva aceluiași inimic invizibil în Auchan Titan.

Cabral așteaptă toți bărbații puternici și hotărâți la standul Old Spice, prezent în cele trei hypermarketuri. Un spațiu de antrenament e pregătit să îi primească, unde fiecare își poate demonstra bărbăția și unde fiecare va primi un certificat care să îi ateste calitățile de campion. Cel puțin în lupta cu mirosurile neplăcute.

Noile produse Old Spice

Noua gamă de antiperspirante Old Spice transformă bărbații în supereroi veșnic cu zâmbetul pe buze, mult mai încrezători în forțele proprii. Old Spice Sweat Defense și Old Spice Odor Blocker îndepărtează mirosurile neplăcute pentru 48 de ore, luptând împotriva mirosurilor neplăcute, chiar dinainte ca acestea să-și facă simțite prezența.

Spune adio mirosurilor neplăcute și transpirației excesive pentru că a venit momentul să miroși ca un bărbat adevărat!

Supereroii care vor achiziționa, în perioada 14 septembrie – 4 octombrie, două dintre produsele din gama Old Spice primesc instant un premiu. Pe lângă mirosul inconfundabil de bărbat superputernic.

Cu 75 de ani de istorie, Old Spice este autoritatea atunci când vine vorba despre îngrijire și răsfăț masculin. Toate acestea au făcut din Old Spice cel mai masculin antiperspirant pentru bărbații de toate vârstele.

Old Spice pune autenticitatea, performanța și încrederea în produsele de îngrijire pentru bărbați și acoperă un portofoliu vast pentru bărbatul modern, portofoliu ce include antiperspirante, deodorante, geluri de duș, dar și produse pentru după bărbierit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.