Athenée Palace Hilton, desemnat cel mai bun hotel din România Athenée Palace Hilton, desemnat cel mai bun hotel din România
Hotelul Athenée Palace Hilton a fost desemnat cel mai bun hotel din România la cea de-a 23-a ediție a premiilor World Travel Awards Europe... Athenée Palace Hilton, desemnat cel mai bun hotel din România

Hotelul Athenée Palace Hilton a fost desemnat cel mai bun hotel din România la cea de-a 23-a ediție a premiilor World Travel Awards Europe de către un juriu format din experți internaționali în industrie. Hotelul a mai primit această distincție și în anii anteriori, respectiv în 2014, 2006, 2005 și 2004.

Construit în 1914, Athenée Palace Hilton este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, 13 săli de conferință complet renovate și echipate conform ultimelor standarde tehnologice, un Club de sănătate și fitness, 2 restaurante și un English Bar.

Începând  cu anul 2017, ANA Hotels va iniția un proces de renovare completă a camerelor Athénée Palace Hilton, un proces ce se va derula pe o perioadă de 3 ani, dar va demara și lucrările de proiectare pentru un corp nou de hotel cu aproximativ 70 de camere in spatele actualului Athénée Palace Hilton, precum și a unei săli de conferințe de 900 metri pătrați.

Ana Hotels este cea mai mare companie de ospitalitate din România dupa cifra de afaceri, cu șapte proprietăți in București, Poiana Brașov, Eforie Nord. Compania, fondată de George Copos in 1996, aniversează anul acesta 20 de ani pe piața românească de ospitalitate. Compania a incheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 28,3 milioane euro.

Pe lista câștigătorilor din România a World Travel Awards 2016 s-au aflat și unitățile Rizzo Boutique Hotel (la categoria Leding Bputique Hotel) și Radisson Blue Hotel (Leading Business Hotel).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.