S IMMO AG începe lucrările de construire a proiectului de birouri THE MARK S IMMO AG începe lucrările de construire a proiectului de birouri THE MARK
Compania austriacă specializată în investiții imobiliare S IMMO AG a demarat lucrările de construire pentru complexul de birouri THE MARK din București, România. Cu... S IMMO AG începe lucrările de construire a proiectului de birouri THE MARK

Compania austriacă specializată în investiții imobiliare S IMMO AG a demarat lucrările de construire pentru complexul de birouri THE MARK din București, România. Cu o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24,000 m² cuprinsă în două clădiri de clasa A+ situate pe noul bulevard Uranus, THE MARK este primul proiect major de birouri dezvoltat în districtul central de afaceri al Capitalei (CBD), după o pauză de circa 10 ani.

THE MARK include două clădiri de birouri – un turn cu 14 etaje și o clădire-podium cu 6 etaje – reprezentând o suprafață totală construită de 43,000 m² și o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 24,000 m². Proiectul prevede o parcare generoasă cu 345 locuri (300 în subteran și 45 la nivelul solului), precum și spații dedicate pentru biciclete și stații de încărcare a mașinilor electrice.

Proiectul este situat în mod strategic la intersecția dintre strada Buzești (cunoscută, ca urmare a lucrărilor majore de infrastructură derulate în ultimii ani, drept noul bulevard Uranus) și Calea Griviței, foarte aproape de Piața Victoriei. Astfel, THE MARK beneficiază de toate oportunitățile oferite de poziția centrală, printre care se numără: accesul facil cu ajutorul tuturor mijloacelor de transport public sau privat, vizibilitatea excelentă și o multitudine de facilități în imediata apropiere.

Lucrările de construire au fost demarate în luna iulie a anului curent și vor fi finalizate în trimestrul II al anului 2018.

„Prin THE MARK, urmărim să redefinim zona Buzești-Calea Griviței. Proiectul are la bază un design holistic și inovator, adaptat la stilul actual de viață și de muncă din mediul urban, astfel încât THE MARK va reprezenta, la finalizarea lucrărilor, un nou punct de referință în oraș, precum și o clădire emblematică pe piața de birouri din România. Clădirile vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație, menite să creeze un spațiu mai ușor de utilizat, mai sustenabil și mai eficient energetic față de standardul actual al pieței. Așteptăm cu entuziasm șă oferim mai multe detalii în viitorul apropiat”, declară Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administrație al S IMMO AG.

Pornind de la obiectivul dezvoltatorului de a stabili noi standarde în ce privește design-ul clădirilor și utilizarea tehnologiilor de ultimă generație, proiectarea a fost  realizată de una dintre cele mai renumite companii de arhitectură din Europa, Chapman Taylor. Conceptul va oferi comunității de afaceri o perspectivă cu totul nouă cu privire la mediul de lucru și de viață.

De asemenea, THE MARK vizează obținerea nivelului de sustenabilitate ”Excellent” conform normelor de certificare BREEAM. Compania care va gestiona lucrările de dezvoltare este STRABAG AG. Procesul de închiriere va începe în ultimul trimestru din 2016, companiile de consultanță imobiliară CBRE și Jones Lang LaSalle fiind deja desemnate ca agenți co-exclusivi ai proiectului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.