“Play the music DJ” … la mine acasă “Play the music DJ” … la mine acasă
Mereu mi-am dorit să pot face o petrecere la care muzica să sune bine din difuzoare, iar prietenii să îmi zică: dar ce sistem... “Play the music DJ” … la mine acasă

Mereu mi-am dorit să pot face o petrecere la care muzica să sune bine din difuzoare, iar prietenii să îmi zică: dar ce sistem ai măi băiatule. E de la Sony. Cât te-a costat? Eh… nu am reușit să fac asta la 18 ani și nici la 25. Dar mi-a ieșit acum, la 30 … și un pic!

M-am mutat recent, iar cum se obișnuiește pe la noi… în casă nouă faci un party să îți anunți vecinii că au un locatar nou, pus pe chefuri. Glumesc! Nu sunt genul care ascultă muzică dată la maximum, decât atunci când este o ocazie specială, iar asta se întâmplă de două-trei ori pe an.

Acum era una din acele ocazii și am chemat la mine câțiva prieteni alături de care am testat un sistem cu EXTRA BASS şi lumini vibrante de la Sony (GTK-XB7) care, combinate, dau o atmosferă de club, perfectă pentru petrecerile de acasă.

sony-gtk-xb7_5

Ce mi-a plăcut a fost că toți amicii se înghesuiau să își pună melodia peferată prin simpla conexiune dintr-o singură atingere cu NFC, în timp ce luminile intermitente, liniare şi de la difuzor se sincronizau cu ritmul pentru o atmosferă de petrecere. În plus, boxele cu LED au modele în mai multe culori, care variază de la alb pur la curcubeu.

Următorul punct interesant a fost atunci când au apăsat pe butonul EXTRA BASS care adăugă putere la frecvenţe joase melodiilor. Acesta funcţionează prin ranforsarea liniilor de bas și crează un sunet de bas profund, energic. Și, a fost suficient ca unul dintre prietenii veniți la party să apese o singură dată butonul pentru a activa acest mod, iar ceilalți și-au testat abilitățile în ale muzicii cu melodii care să zguduie pereții cu basul răsunător.

play-the-music-dj-sony-gtk-xb7-4

Ce am observat a fost faptul că o configurare flexibilă bidirecţională oferă un sunet excelent, oriunde am plasat sistemul. Aşezat în poziție orizontală oferă senzaţia unui sistem audio clasic, dar merge și întors în poziție verticală dacă nu aveţi mult spațiu la dispoziţie. Un senzor încorporat optimizează modul în care este procesat sunetul în sunet stereo, indiferent de configurarea aleasă.

Din specificațiile tehnice am aflat că o inovaţie unică de la Sony, ClearAudio+ reglează automat setările de sunet pentru o experienţa sonoră mai bogată. Acest ClearAudio+ reuşeşte să optimizeze fişierele audio pentru a reda constant un sunet clar, de înaltă calitate, indiferent dacă jucaţi jocuri sau vă bucuraţi de muzică sau filme.

În plus, puteți să adăugați chiar boxe suplimentare prin Bluetooth sau Party Chain, pentru un sunet mai amplu, mai bun, însă, credeți-mă, pentru o petrecere acasă… nu e nevoie de mai mult.

sony-gtk-xb7_3

Vine și cu port USB pentru a conecta un stick USB, un smartphone, o tabletă sau un laptop și a asculta astfel toată colecţia de muzică digitală pe care o aveți. GTK-XB7 de la Sony este compatibil cu formatele MP3, WMA şi WAV și este echipat cu o intrare și o ieșire audio unde puteți să îi mai conectaţi un televizor sau o boxă suplimentară.

Și să nu uit. Dispune de LDAC, o nouă tehnologie audio de la Sony care vă permite să vă bucuraţi de un sunet wireless de cea mai înaltă calitate prin Bluetooth. Deoarece transmite de 3 ori mai multe date, LDAC oferă o experienţă mai intensă de audiţie wireless pentru toată muzica pe care o ascultați.

sony-gtk-xb7_6

În final vă mai spun doar atât. Nu, nu am avut probleme cu vecinii pentru că i-am anunțat din timp de această petrecere, iar dacă vreți să duceţi distracţia cu voi, în casa prietenilor, această boxă are un mâner de transport şi design cu o singură incintă. Vă puteţi bucura, astfel, de sunet excepţional, pe verticală sau orizontală, mulţumită unei configurări flexibile cu două căi în orice loc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.