Auto Trends: Volvo V40 Cross Country, modelul anului 2017 Auto Trends: Volvo V40 Cross Country, modelul anului 2017
V40 Cross Country este varianta premium a hatchback-ului compact cu 5 uși de la Volvo, intrat în producție în 2012. V40 Cross Country preia,... Auto Trends: Volvo V40 Cross Country, modelul anului 2017

V40 Cross Country este varianta premium a hatchback-ului compact cu 5 uși de la Volvo, intrat în producție în 2012. V40 Cross Country preia, în mare parte, dotările omologului său V40, dar cu un plus de stil și un design robust, specific pentru un all-roader.

În 2016, V40 a beneficiat de o reconfigurare majoră, primind amprenta noului stil Volvo, cu o grilă concavă distinctă ce conține noul logo Volvo, și farurile “Thor’s Hammer” văzute prima dată la noul XC90.

În plus față de reconfigurările de design exterior, au fost adăugate noi opțiuni de culori și de echipare pentru interior și exterior.

V40-cc-3

Sistemul de propulsie

Asemenea oricărui model Volvo, oferta de sistem de propulsie se bazează pe Drive E 2.0 litri turbo, proiectat și construit la fabrica de Volvo din Skövde.

Seria Drive E cu emisii scăzute, de înaltă performanță, cu motorizări pe benzină și diesel, oferă un amestec perfect între plăcerea de a conduce și consumul economic, păstrând, în același timp, o receptivitate crescută pentru condusul în oraș.

V40-cc-2

Siguranță

V40 vine cu una dintre cele mai cuprinzătoare oferte standard de siguranță disponibile în segmentul său, implicit City Safety, care oferă o gamă largă de funcționalități de evitare a coliziunilor, de atenuare a impactului pentru pietoni și de evitare a cicliștilor.

V40-cc-4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.