Tips & Tricks: Cum să beneficiezi de protecție premium pentru produsele Evolio Tips & Tricks: Cum să beneficiezi de protecție premium pentru produsele Evolio
Evolio a introdus de ceva vreme un serviciul de Garantie Premium, disponibil pentru orice GPS, tableta sau smartphone achizitionat in ultimele 30 de zile... Tips & Tricks: Cum să beneficiezi de protecție premium pentru produsele Evolio

Evolio a introdus de ceva vreme un serviciul de Garantie Premium, disponibil pentru orice GPS, tableta sau smartphone achizitionat in ultimele 30 de zile din Magazinele Evolio sau ale partenerilor, indiferent de modalitatea de cumparare. Cum functioneaza?

Simplu. Cei de le Evolio ne-au spus ca Garantia Premium asigura extinderea perioadei de garantie a unui GPS, smartphone sau a unei tablete Evolio cu un an peste perioada standard legala, de doi ani.

Odata cu acest serviciu ai parte si de Express service, adica ai prioritate la preluarea si efectuarea operatiunilor in service.

Defectiunile produselor aduse personal in service-ul din Bucuresti, str. Grigore Cobalcescu, nr.39, sector 1, se rezolva in interval de o ora, iar cele ale produselor venite prin curier vor fi solutionate in ziua receptiei produsului, expedierea catre client realizandu-se tot in ziua respectiva.

In cazul in care produsul sufera socuri mecanice care duc la spargerea display-ului, serviciul Garantie Premium include inlocuirea acestui display.

Operatiunea este gratuita o singura data, iar in eventualitatea intamplarii unui alt eveniment similar, utilizatorul nu mai beneficiaza de aceasta facilitate. Totusi, este bine sa aflati ca inlocuirea display-ului este gratuita pe o perioada de 6 luni de la data achizitiei produsului.

camera-video-4k-evolio_03

Trebuie sa mai stiti ca in cazul in care produsul este achizitionat dintr-un magazin partener, utilizatorul poate cumpara seviciul de Garantie Premium in termen de 30 de zile.

Pentru a putea beneficia de avantajele serviciului Garantie Premium clientul trebuie sa prezinte in service certificatul de garantie si factura prin care a achizitionat produsul si serviciul.

Mai mult, pe toata durata de acoperire oferita de Garantia Premium transportul produselor catre service tur-retur este asigurat gratuit pentru defectele care fac obiectul garantiei.

evolio x5

Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate. In aceste conditii, serviciul Garantie Premium acopera toate defectele de natura hardware si software descrise in certificatele de garantíe.

In plus, timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea clientului, in vederea ridicarii produsului.

*De mentionat ca pentru produsele care au inclusa in pachetul initial de vanzare si inlocuire gratuita de display (Evolio M5 si X5), Garantia Premium include: Garantie standard extinsa la 3 ani, Express service, Prelungirea perioadei de inlocuire gratuita a display-ului la 12 luni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.