Seara greceasca la Chefs – ULTIMA editie Seara greceasca la Chefs – ULTIMA editie
Zilele trecute (mai exact intr-o seara de marti) am ajuns intamplator la Chefs si am “testat” meniul grecesc pe care probabil multi dintre voi il... Seara greceasca la Chefs – ULTIMA editie

Zilele trecute (mai exact intr-o seara de marti) am ajuns intamplator la Chefs si am “testat” meniul grecesc pe care probabil multi dintre voi il cunosc deja. La final “ne-am lins pe degete” si am decis sa va spunem si voua ce bune au fost preparatele. Pentru cei care nu stiu cum se gateste aici va mai spunem doar atat… la seara greceasca nu se percepe taxa de participare! Asa ca veniti si va bucurati de ultima intalnire cu atmosfera greceasca, preparate si vinuri delicioase, dar si de muzica live by Panos Katsaros!

Altfel spus, marti, 6 septembrie, de la ora 19:30, Meet The Makers iți da intanire, pentru ultima data, cu Grecia si farmecul ei!

La Chefs, vei avea ocazia sa te bucuri de preparate tradiționale, pregătite dupa retetele bucătarului grec Pavlos Delotis (foto), retete autentice pastrate in familia sa de ani si ani.

Vinurile grecești vor completa perfect gustul si iti vor delecta simturile!

grecia pavlos

Si cum de la o masa greceasca nu poate lipsi celebrul tzatziki, organizatorii ti-au pregatit un TZATZIKI BAR, unde, cu ajutorul lui Pavlos, iti poti crea, dupa gust si preferinte, propria varinta de tzatziki!

O vei avea alaturi si pe Marina Samoila, una dintre putinele femei somelier din Romania, care te va ajuta in alegerea celui mai potrivit vin grecesc pentru preparatul dorit.

meet the makers

Ritmurile grecesti nu vor lipsi nici ele. Acordurile la bouzuki ale lui Panos vor completa atmosfera greceasca, de vara, vacanta si relaxare.

——————–

*NU se percepe taxa de participare!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.