Open house Regatta: vila cu deschidere către Lacul Buftea. Cum vinzi luxul minimalist? Open house Regatta: vila cu deschidere către Lacul Buftea. Cum vinzi luxul minimalist?
Am să vă provoc la un exercițiu de imaginație. Cum ar fi ca fiecare dimineață a voastră să înceapă pe o canapea confortabilă alături... Open house Regatta: vila cu deschidere către Lacul Buftea. Cum vinzi luxul minimalist?

Am să vă provoc la un exercițiu de imaginație. Cum ar fi ca fiecare dimineață a voastră să înceapă pe o canapea confortabilă alături de o ceașcă de cafea fierbinte pe care o beți privind lacul? Aruncăm în ecuație un șemineu pentru zilele friguroase de iarnă, câteva dormitoare – fiecare cu baia sa -, o sală de cinema, o bucătărie spațioasă și avem formula pentru casa visurilor.

Ei bine, casa visurilor (mele, cel puțin), există la vreo 20 de kilometri de București, într-una dintre cele mai exclusiviste zone din jurul Capitalei, Buftea.

A vizitat-o la finalul săptămânii trecute când am fost invitați de către proprietarul agenției imobiliare Regatta, Eduard Uzunov (casa se află în portofoliul agenției), să participăm la un open house. Conceptul, ceva mai nou pe piața imobiliară de la noi (sunt o serie de agenții din Cluj și Timișoara care au implementat acest concept încă de acum câțiva ani), este unul extrem de popular în Statele Unite, fiind un mijloc foarte eficient pentru promovarea unei proprietăți.

În esență, proprietatea se aranjează pentru vânzare, iar în piață se anunță ziua în care este deschisă pentru a fi vizitată de toți cei care sunt interesați de achiziția ei, fie că sunt agenții imobiliare sau cumpărători finali. Totodată, se anunță și prețul de vânzare, iar vizitatorii pot afla la fața locului toate detaliile ce țin de proprietate.

Revenind la vila de pe malul lacului Buftea, trebuie să știți că are o deschidere de 70 de metri la lac (proprietarul achiziționând de-a lungul timpului mai multe parcele de teren pentru a avea această deschidere), fiind un imobil nou construit, cu cele mai bune materiale și cea mai nouă tehnologie. De altfel, această deschidere către Lacul Buftea îi oferă unicitate și o transformă într-una dintre cele mai ”fierbinți” proprietăți din zonă. În mod normal, deschiderile către lac sunt de circa 20 de metri.

Vila Buftea-Lac1Suprafața totală a terenului  este de peste 3.100 de metri pătrați, vila având o suprafață totală de 702 metri pătrați (559 construiți, la care se adaugă și terasele acoperite). Printre finisaje și amenajări, amintim piatra naturală, parchetul natural masiv, special pentru încălzire în pardoseală, șemineul, încălzirea cu pompe de căldură Zubadan-Mitsubishi, pontonul pentru bărci, iluminarea LED interioară și exterioară, sistemul video și de alarmă, sau bucatăria mobilata și utilată. Potrivit proprietarilor, cheltuielile de întreținere ajung la circa 2.500 de lei pe perioada iernii.

Vila are un living, dining, home cinema, bucătărie deschisă, cameră de studiu, dormitor matrimonial 3 dormitoare, 5 băi, saună, piscină, spălătorie, spațiu tehnic, terasă, garaj cu 2 locuri de parcare.

Stilul în care este realizată și decorată este unul minimalist, inspirat de cel belgian, vila având un singur etaj. De altfel, arhitectul Răzvan Oprescu, proprietarul vilei (acesta trăiește și lucrează în Belgia), a realizat construcția după propriul gust.

”Observăm o tendință tot mai mare spre adoptarea acestui stil minimalist și în România”, spune Eduard Uzunov. ”Clientul care s-ar putea bucura de această proprietate este unul îndrăgostit de natură, și care nu își dorește să fie opulent”, completează proprietarul Regatta.

Știu că nu v-am spus încă și prețul acestei vile, însă am dorit să vă prezint mai întâi de toate facilitățile pe care le oferă și să măresc suspansul. Dacă v-aș spune și că puteți vedea lacul din pat, indiferent de dormitorul în care v-ați afla, ați fi dispuși să dați 2 milioane de euro pentru achiziția vilei? Ei bine da, prețul de listare este de 2 milioane de euro, prețul minim pentru care proprietarii sunt dispuși să vândă vila fiind de 1,8 milioane de euro. Din informațiile oferite de agenție, trei potențiali clienți (toți români) sunt în interesați de achiziția vilei din Buftea.

  • Liviu

    16/01/2017 #1 Author

    Si locatia dar si casa sunt superbe, mi-as dori si eu o asemenea casa.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.