Se cauta cea mai tare replica de „agăţat” Se cauta cea mai tare replica de „agăţat”
Mai sunt doar cateva zile pana la a doua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!” ce va aduce cu sine a doua eliminare din... Se cauta cea mai tare replica de „agăţat”

Mai sunt doar cateva zile pana la a doua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!” ce va aduce cu sine a doua eliminare din concurs. Miza este uriasa, aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania recurgand la tot felul de „artificii” pentru a impresiona juratii.

In editie de astazi, Andra, una dintre cele 9 participante ramase in show-ul concurs „Bravo, ai stil!”, trebuie sa il cucereasca pe barbatul fatal din platou. Pentru ca nu numai hainele vorbesc despre cea care le poarta, juratii show-ului au lansat o provocare care solicita imaginatia fetelor.

Scena este simpla: in Cismigiu, in noaptea de Anul Nou, un barbat aratos sta singur pe o banca cu o sticla de sampanie langa el. Concurenta trebuie sa il seduca rapid, cu o singura replica.

Dupa ce a ratat o prima incerca de a-l cuceri, tanara a devenit mai indrazneata la a doua sansa: „Mai ai un pahar in plus?”.

Ce au avut de comentat juratii la prestatia Andrei si ce a mai fost in stare aceasta sa faca pentru a trece cu brio proba, aflati astazi, de la ora 17:00, urmarind o noua editie a emisiunii „Bravo, ai stil!”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.