Prezentare de modă la înălțime pe tiroliana din AFI Aventurier Prezentare de modă la înălțime pe tiroliana din AFI Aventurier
Centrul comercial AFI Palace Cotroceni a lansat recent AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor... Prezentare de modă la înălțime pe tiroliana din AFI Aventurier

Centrul comercial AFI Palace Cotroceni a lansat recent AFI Aventurier, cel mai nou și mai modern parc de aventură indoor, unic în rândul centrelor comerciale din Europa.  Iar pentru a sărbători evenimentul , AFI a organizat și prima prezentare de modă din România pe tiroliană, la peste 20 de metri înălțime. Modelele au prezentat cele mai noi ținute din colecția toamnă-iarnă semnate de brandurile Stefanel și Tezyo.

“AFI Aventurier este acum o opțiune inedită de agrement în București și totodată foarte accesibilă ca preț și distanță față de casă. Majoritatea parcurilor de aventură de acest fel din România sunt dezvoltate în afara orașelor. În plus, ne adresăm unui public cât mai variat, atât amatorilor de senzații tari, experimentați, cât și celor care sunt dispuși să încerce pentru prima dată un parc de aventură, fie că sunt adulți sau copii. Ne bucurăm că am găsit în Capitala Aventurii, dezvoltatorul proiectului AFI Aventurier, partenerul ideal care să ducă la bun sfârșit proiectul nostru”, a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI Palace Cotroceni.

În cadrul prezentării de modă, Stefanel a promovat colecția Bohemian Rhapsody, ce conține articole vestimentare dedicate sezonului rece.  Colecția este inspirată de poveștile orientale și de locuri îndepărtate unde frumusețea capătă diferite forme. Ținutele smart casual de la Stefanel,  în nuanțe calde și note boeme sunt versatile și conțin accesorii contemporane.

Totodată, în noua colecție de încălțăminte toamnă-iarnă 2017 de la Tezyo, prezentată în cadrul evenimentului de lansare AFI Aventurier, se pune accentul pe un mix de materiale calitative, având note inspirate de modernitate pentru un stil autentic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.