ADATA lansează modulele de memorie DDR4 XPG Flame ADATA lansează modulele de memorie DDR4 XPG Flame
ADATA Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, lansează astăzi modulele de memorie DDR4 XPG Flame.... ADATA lansează modulele de memorie DDR4 XPG Flame

ADATA Technology, producător de top al modulelor DRAM de înaltă performanță și al produselor NAND Flash, lansează astăzi modulele de memorie DDR4 XPG Flame.

Caracterizate printr-un radiator subțire șI elegant și personalizate cu imaginea unei flăcări, XPG Flame DDR4 sunt disponibile în varianta U-DIMM cu 288 pini și SO-DIMM cu 260 pini.

Această lansare marchează apariția primelor memorii de tip XPG pentru notebook-uri, XPG Flame fiind o alegere atractivă pentru pasionații de jocuri și overclock-eri, precum și o variantă competitivă pentru desktop-uri, notebook-uri și PC-uri de dimensiuni mici (SFF).

XPG Flame utilizează plăci și chip-uri atent selectate și asamblate, pentru a asigura calitate și stabilitate. Utilizatorii pot alege între module de 4GB, 8GB și 16GB, cu viteze de până la 3000 MHz pentru U-DIMM și 2800MHz pentru SO-DIMM. Toate modulele XPG Flame suportă Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) și sunt însoțite de garanția pe viață de la ADATA.

Extinderea opțiunilor de performanță DDR4 pentru utilizatorii de desktop

Urmând lansarea celor mai bine vândute memorii, XPG Z1 DDR4 și a XPG Dazzle LED DDR4, XPG Flame reprezintă o opțiune atractivă pentru gameri și overclock-eri. Cu un radiator subțire și elegant, modulele U-DIMM XPG Flame încorporează o placă de circuite integrate (PCB) în 10 straturi și 56,7 grame de cupru. Toate acestea asigură performanțe stabile și o durată mare de viață în orice situație, de la cele mai solicitante jocuri și până la cel mai competitiv overclocking și teste comparative.

Frecvențele standard variază între 2400MHz și 3000MHz, alimentate de la 1,2V la 1,35V. Viteze mai ridicate sunt posibile datorită chip-urilor, circuitelor și a plăcii de circuite integrate (PCB), toate fiind construite numai din materiale premium. Faptul că aceste memorii suportă Intel XMP 2.0 oferă utilizatorilor mai multe modalități de a accesa funcțiile de overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, în locul setărilor mai complexe din BIOS.

Primele memorii XPG de gaming pentru notebook-uri și PC-uri compacte

Lansarea XPG Flame reprezintă un moment important, fiind practic debutul memoriilor XPG în format SO-DIMM. Deoarece notebook-urile actuale oferă experiențe de gaming similare cu cele regăsite pe multe desktop-uri, cererea pentru calitate de top, memorii rapide DDR4 pentru notebook-uri, Ultrabook-uri și PC-uri compacte este într-o continuă creștere.

XPG Flame satisface această nevoie cu module alimentate la 1,2V și viteze suportate între 2400MHz și 2800MHz. Cu o placă de circuite intregate neagră, modulele XPG Flame SO-DIMM au același aspect subțire și elegant precum varianta U-DIMM și sunt la fel de pregătite pentru cele mai solicitante jocuri, overclocking și teste comparative.

Asigurarea calității de top

Modulele de memorie XPG Flame DDR4 sunt asamblate folosind chip-uri de top atent selectate prin intermediul unui proces foarte strict și utilizează plăci de circuite integrate de cea mai înaltă calitate. Fiecare modul este supus unor teste riguroase de fiabilitate și compatibilitate care le depășesc pe cele folosite în cazul memoriilor standard, asigurând astfel longevitate și durabilitate ridicată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.