Academia inventeaza.ro lanseaza bursele educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10 Academia inventeaza.ro lanseaza bursele educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10
Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor de exceptie care au incheiat anul scolar 2015-2016 cu nota 10 pe linie, in vederea participarii gratuite... Academia inventeaza.ro lanseaza bursele educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10

Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor de exceptie care au incheiat anul scolar 2015-2016 cu nota 10 pe linie, in vederea participarii gratuite la cursurile de robotica oferite de Academia inventeaza.ro pentru deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica.

In cadrul proiectului vor fi oferite un numar total de 10 burse, reprezentand contravaloarea unui Curs de Robotica, Electronica si Programare pentru Copii si Adolescenti.

Finantarea se asigura din sursele proprii ale Programului Academia inventeaza.ro pentru sustinerea tinerilor in vederea deprinderii de competente in domeniul IT/Robotica.  Inscrierile se pot face pe www.academia.inventeaza.ro.

Confirmarea si rezervarea locului se face numai in ordinea incheierii /semnarii contractului. La semnarea contractului sunt necesare urmatoarele documente in copie xerox, in doua exemplare: carnet de note vizat din care sa reiasa situatia scolara (10 pe linie) si diploma de merit sau premiu (daca este cazul).

  • Capacitate limitata (doar 10 locuri).
  • Se adreseaza exclusiv elevilor care au media generala 10 (nu FB) – adica din clasele V-XII.
  • Nu include kit-ul robotic si laptop-ul necesar pentru programarea robotului.
  • Data limita de inscriere este 15 septembrie 2016.
  • Cursurile vor avea loc in perioada 26 septembrie 2016 – 12 februarie 2017.

Burse Academia inventeaza.ro Academia inventeaza.ro este un program educational „before & after school” de tip STEAM, care are la baza deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica. Programul imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani.

Conceptul educational de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics) are o abordare interdisciplinara si aplicata. Fiind o activitate complementara programului scolar obligatoriu, scopul principal al academiei inventeaza.ro este acela de a invata tinerii CUM sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele dobandite la scoala. astfel, STEAM integreaza cele cinci discipline intr-o paradigma de invatare care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.​

SOCIAL MEDIA

Puteti vedea in timp real CUM este la Atelierele de Robotica,

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.