PIATRAONLINE își lansează noua identitate vizuală PIATRAONLINE își lansează noua identitate vizuală
Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare își... PIATRAONLINE își lansează noua identitate vizuală

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul PIATRAONLINE, primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări interioare și exterioare își lansează noua identitate vizuală în strânsă legătură cu pământul, resursă unică și veritabilă pentru materialele de construcții.

„Pentru a marca faptul că suntem o companie în continuă dezvoltare și pentru că s-a pornit de la dorința de conturare a imaginii, PIATRAONLINE se prezintă sub o nouă identitate. Logo-ul este un vizual legat de pământ, de faptul că piatra este un simbol al globului pământesc și ar trebui să apreciem fiecare bucată în parte și să ne dăm seama că deținem o comoară ce nu poate fi valorificată pentru că este o resursă neregenerabila”

Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE

Mai mult decât atât, noua identitate înseamnă un set de valori mai puternice, o viziune nouă care confirmă experiența dobândită în domeniul materialelor de construcții în cei peste 9 ani de activitate.

Obiectivul managementului este de a rămâne cei mai buni și mai competitivi și de a ieși permanent în întâmpinarea nevoilor și sugestiilor clienților. Principiile după care se ghidează echipa PIATRAONLINE pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților și arhitecților sau constructorilor sunt: diversitatea, profesionalismul, transparența, punctualitatea și siguranța.

Astfel, identitatea vizuală reflectă poziția de lider, având la bază promisiunea de a oferi și de a distribui materiale din piatră naturală care îmbunătățesc bunăstarea fiecărui client. Noul logo, în nuanțe derivate din culorile pământului se prezintă în diferite culori de la verde până la mov închis.

Mariana Bradescu-Constantinescu“Dacă până acum ne poziționam ca un magazin online, acum vrem să ne poziționăm ca partenerul proiectelor tale.

Această poziționare se regăsește astăzi în modul în care ne organizăm intern, în serviciile pe care le furnizăm și în soluții de B2B pe care urmează să le lansăm.

Nu vrem să le spunem oamenilor că acum suntem mai buni. Sau că acum avem o viziune.

Sau că noua imagine este mai bună decât felul în care am comunicat până acum. Vrem să le spunem simplu că noi am crescut”

Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE

Pentru realizarea noii identități vizuale, PIATRAONLINE a colaborat cu echipa de designeri de la Phenomena Laboratory, echipă care a ajutat la realizarea unei imagini noi, un vizual care să aibă substanța de a sintetiza într-un logotip viziunea companiei. Eduard Baicu Stănescu, cu o experiență de peste 8 ani în arhitectură și design grafic, împreună cu echipa sa și având în vedere principiile PIATRAONLINE, au conturat noul vizual.

Showroom-ul și magazinul online, www.piatraonline.ro este o veritabilă sursă de inspirație pentru utilizatori prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință care includ produse și mixaje de produse, montate corect și corelate cu obiecte de decor pentru a crea un ambient unic și primitor, numit simplu acasă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.