LUDIC, colectie semnata Gina Cas, prezentata la Feeric Fashion Week 2016 LUDIC, colectie semnata Gina Cas, prezentata la Feeric Fashion Week 2016
Gina Cas a participat anul acesta la cel mai important eveniment de moda din Europa de Est: Feeric Fashion Week, Sibiu Ludic a fost... LUDIC, colectie semnata Gina Cas, prezentata la Feeric Fashion Week 2016

Gina Cas a participat anul acesta la cel mai important eveniment de moda din Europa de Est: Feeric Fashion Week, Sibiu

Ludic a fost colectia care s-a bucurat de atentia publicului format din designeri, fashion editori la reviste importante din Europa, bloggeri si stilisti. Prezentarea individuala a avut ca locatie Fabrica de panificatie Boromir din Sibiu, cadrul industrial si nonconformist fiind ideal pentru colectia inedita realizata de tanarul designer.

Elementul surpriza si totodata centrul de interes al show-ului l-a reprezentat motostivuitorul, folosit ca element cinetic in coregrafia prezentarii, manechinele coborand de pe o platforma aflata la inaltime si continuand apoi defilarea pe catwalk.

LUDIC  este o colectie din neopren , creata pentru sezonul toamna-iarna, care urmareste transpunerea artei in vestimentatie  prin abordarea unor directii de creatie diferite de cele conventionale. Aceasta face parte din seria creatiilor vestimentare conceptuale, gandite special pentru scena si lumea artistica, dar si pentru barbati si femei cu un stil propriu bine definit, iesit din tipare, avangardist.

Plecand de la doua dimensiuni diferite ale timpului, colectia aduce in prim-plan inocenta si reveria copilariei din timpul trecut…si proiectia viitorului, prin impredictibilitatea formelor aerodinamice  dispuse simetric si asimetric.

Gina Cas High Res-12

Caracterul LUDIC  dat de cromatica indrazneata, cat si abordarea futuristica a compozitiei de linii si forme sunt elementele directoare ale colectiei. Aceasta propune rememorarea momentelor din copilarie, evadarea din cotidian, atingerea perfectiunii si plasmuirea viitorului prin ochii copilului sincer, inocent si senin, toate prin trairea in prezent a bucuriei de a purta o haina unica, nonconformista.

“Ma bucur ca am avut ocazia sa imi prezint creatiile in cadrul saptamanii de moda de la Sibiu. A fost o experienta placuta si interesanta, am cunoscut oameni noi, pasionati de munca lor, talentati si implicati. Multumesc pe aceasta cale echipei Feeric, care m-a ajutat in realizarea si organizarea acestei prezentari, dand dovada de profesionalism. Ludic este colectia mea preferata si reprezinta un studiu volumetric din neopren, care are ca inspiratie copilaria. Lait motivul acestei colectii este jocul, pe care am vrut sa-l evidentiez prin formele futuriste, geometrice, dispuse asimetric”

GINA CAS

Designerul GINA CAS (24 de ani) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti.

Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy”, „STAR”, “X2”, “LUDIC”, “Spring 2016” si “Summer 2016”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk”, „Black” by Gina Cas din Centrul Vechi, Bucuresti, dar si “Herastrau-Best Of GINA CAS”, in 2015.

Gina Cas High Res-28

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.