Business pe Bicicletă, ediția de toamnă: pedalăm prin traficul bucureștean și donăm biciclete copiilor Business pe Bicicletă, ediția de toamnă: pedalăm prin traficul bucureștean și donăm biciclete copiilor
Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de toamnă, ce va avea loc joi, 1 septembrie. Cea de a 9-a... Business pe Bicicletă, ediția de toamnă: pedalăm prin traficul bucureștean și donăm biciclete copiilor

Junior Chamber International (JCI) București anunță lansarea Business pe Bicicleta 2016, editia de toamnă, ce va avea loc joi, 1 septembrie. Cea de a 9-a ediţie readuce un puternic caracter umanitar, astfel marșul clasic pe biciclete pe bulevarde principale ale orașului va fi însoţit de un scop nobil: donarea de biciclete și rechizite pentru copiii din Asociația Edulier.

Eveniment de tradiție ajuns la cea de a 9-a ediție, Business pe Bicicletă promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea a cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Sute de iubitori de biciclete își dau întâlnire de două ori pe an la Business pe Bicicletă (primăvara și toamna) pentru a pedala împreună pe un traseu prestabilit, iar la această ediție,  defilăm pe Calea Victoriei, apoi coborâm pe Bulevardul Regina Elisabeta, spre Bulevardul Libertăţii bucurându-ne de fântânile de pe Bulevardul Unirii urmând să ne oprim în Parcul Tineretului, la Daimon Club. Am testat traseul în weekend şi am identificat deja cateva zone în care vor ieşi cele mai faine fotografii” spune Mihaela Ciulbea, coordonator traseu Business pe Bicicleta. Club Daimon din parcul Tineretului va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, networking și multe concursuri cu premii surpriză!

Evenimentul este organizat în colaborare cu The Hurricane și Adrenallina, Sports PR & more, sponsorul principal al evenimentului este Soka Romania iar partenerii proiectului sunt: TimesNewRoman.ro, The Moment Photography, i’Velo, Piscina Urbană.

Suntem o comunitate impresionantă de tineri voluntari, antreprenori, profesioniști, lideri și cetățeni activi, iar Business pe Bicicletă este un proiect foarte drag nouă, celor din  JCI București. Dorim să îmbunătățim condițiile pentru bicicliști în orașe sau să atenţionam nevoia de a dezvolta condiţii optime pentru aceştia în cadrul companiilor, să arătăm că bicicleta poate deveni un mijloc de transport important în mediul business dar și că ea poate schimba viața unui copil.

De aici și caraterul filantropic al ediției noastre de toamnă, când ne propunem să donăm peste 20 de biciclete pentru copiii din Asociaţia Edulier, “copiii săraci din oraşe bogate”. Credem că bicicleta le poate aduce bucurie, libertate de mișcare, o viață sănătoasă şi noi prieteni. Suntem bucuroşi să anunţăm donarea a primelor 3 biciclete la eveniment, datorită susţinerii Skoda România.

La invitaţia noastră către toate ambasadele tărilor cu o infrastructură bikefriendly ne-au confirmat prezenţa delegaţi ai ambasadelor Belgiei, Danemarcii şi Olandei. Evenimentul din aceasta toamnă doreşte să creeze un statement referitor la faptul că în Bucureşti sunt mulţi oameni activi care integrează bicicleta în rutina lor zilnică“ spune Cristina Cerga, Project Manager, VP International Affairs JCI Romania.

  • Dan

    26/08/2016 #1 Author

    Felicitari! Orice eveniment pe bicicleta aduce din ce in ce mai multi participanti ceea ce ne bucura foarte tare. Suntem pe calea cea buna.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.