Benihana București găzduiește cel mai mare festival al bucătăriei japoneze cu specific teppanyaki Benihana București găzduiește cel mai mare festival al bucătăriei japoneze cu specific teppanyaki
Restaurantul Benihana București găzduiește în perioada 1-4 septembrie, pentru prima oară în România, cel mai mare festival al bucătăriei japoneze cu specific teppanyaki oferit... Benihana București găzduiește cel mai mare festival al bucătăriei japoneze cu specific teppanyaki

Restaurantul Benihana București găzduiește în perioada 1-4 septembrie, pentru prima oară în România, cel mai mare festival al bucătăriei japoneze cu specific teppanyaki oferit de doi dintre cei mai renumiţi Chefi Benihana din întreaga lume.

De origine Hawaiană, Chef Kevin și Chef Barry se vor afla la prima lor vizită în București, în cadrul unui turneu mondial în toate locaţiile Benihana din lume și vor oferi un spectacol inedit de dans și jonglerii, îmbinat perfect cu bucătăria autentică japoneză.

Pe parcursul celor 4 zile de festival, cei doi Chefi vor oferi oaspeţilor un show exclusiv, cu momente artistice unice și atmosfera exotică care au făcut brandul Benihana renumit la nivel internaţional pentru spectacolele sale culinare.

Maeștri ai show-urilor live Teppanyaki, Chef Kevin va încânta audienţa cu jongleriile sale speciale cu boluri de orez pe ritmuri specifice hawaiene, iar Chef Barry va completa experienţa oaspeţilor cu jocuri și giumbușlucuri ale ingredientelor și preparatelor tradiţionale japoneze.

În cadrul festivalului, oaspeţii se vor bucura și de două meniuri Teppanyaki la preţuri speciale, cu preparate Benihana diverse, ce pun accent pe gustul inconfundabil japonez și pe preparate sănătoase ce au la bază fructe de mare, mușchi de vită, legume și orez pregătite pe plită încinsă și tradiţionala supă de ceapă.

Situat în centrul Bucureștiului, la primul etaj al Hotelului Sheraton București, restaurantul Benihana face parte din celebrul lanţ internaţional ce reunește sub umbrela sa peste 20 de restaurante cu bucătarie japoneză și specific Teppanyaki din 14 ţări.

Benihana București este o prezenţă unică pe piaţa locală de fine-dining, datorită conceptului său original de “eatertainment” pe care îl propune oaspeţilor. Mâncarea este pregătită la mesele teppan într-un spectacol ce include jonglerii, efecte speciale și o interacţiune permanentă cu Chefii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.