Michael Bublè, în concert la Grand Cinema & More din Băneasa Michael Bublè, în concert la Grand Cinema & More din Băneasa
Grand Cinema & More, în calitate de promotor al evenimentelor alternative de calitate, va găzdui evenimentul cinematografic al toamnei. Versiunea disponibilă în cinematograf a... Michael Bublè, în concert la Grand Cinema & More din Băneasa

Grand Cinema & More, în calitate de promotor al evenimentelor alternative de calitate, va găzdui evenimentul cinematografic al toamnei. Versiunea disponibilă în cinematograf a concertului Michael Bublè – Tour Stop 148 promite mai mult decât un simplu concert, un profil complet al vieții și al carierei cântărețului, în 105 minute de muzică și montaj de calitate, pe 29 septembrie, începând cu ora 20:00.

Michael Bublè este un cântăreț, compozitor și actor canadian a cărui carieră muzicală a căpătat avânt în 2003, odată cu lansarea albumului ce îi poartă numele. În anii care au urmat, hituri precum „Home”, „It’s a beautiful day” sau „Cry me a river” au depășit granițele Canadei, iar albumele lui au ocupat, încă de la lansare, primele locuri în topurile Billboard. Până în prezent, artistul a vândut peste 55 de milioane de albume și a câștigat 4 premii Grammy la secțiunea „Cel mai bun album vocal pop tradițional”.

Tour Stop 148 se anunță o înregistrare cinematografică grandioasă, oferind o nouă perspectivă asupra artistului și asupra parcursului său muzical. Exclusiv pentru publicul din cinematografe, înregistrarea va fi însoțită de o introducere de 15 minute a cântărețului și va fi intercalată cu filmări din spatele scenei, ce surprind întreaga echipă de producție în fiecare etapă a desfășurării concertului. Pentru o experiență cinematografică și muzicală desăvârșită, concertul este înregistrat și transmis în format de sunet surround  5.1.

Obiectivul Grand Cinema & More, pe care îl avem în vedere cu fiecare nou demers cinematografic sau teatral, este de a aduce spectacolul mai aproape de consumatorii lui. Am făcut din modernizarea sălilor noastre o prioritate tocmai pentru că vedem în tehnologie o modalitate de a depăși barierele spațio-temporale. Ne bucurăm că suntem, încă o dată, gazdele unui eveniment muzical și că actuala configurație a sălilor permite îmbunătățirea și exploatarea fiecărui element al concertului, de la sunet până la imagine”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Pentru acest eveniment biletele au fost deja puse în vânzare, fiind disponibile pe www.grandentertainment.ro.

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.