Figurinele Disney/Pixar, în universul copilăriei la Mega Mall Figurinele Disney/Pixar, în universul copilăriei la Mega Mall
În perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall și fac cumpărături de minimum 100 de lei primesc... Figurinele Disney/Pixar, în universul copilăriei la Mega Mall

În perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall și fac cumpărături de minimum 100 de lei primesc automat o figurină Disney Pixar, în cadrul unei campanii de collectibles, prima din România organizată de un centru comercial.

Wall-E, Șeriful Woody, Merida, Peștișorul Nemo și alte personaje din poveștile care i-au cucerit pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă, completează colecția de 16 figurine, pe care cumpărătorii Mega Mall o pot strânge în cadrul campaniei. În total, Mega Mall va oferi 130.000 de astfel de premii participanților.

Astfel, cei care realizează cumpărături în magazinele centrului comercial, primesc câte o figurină pentru fiecare 100 de lei cheltuiţi. Mai mult, cumpărăturile realizate în magazinele cu articole și jucării pentru copii, care comercializează produse Disney/Pixar, vor fi răsplătite cu câte două figurine la bonurile care cumulează 100 de lei.

Pentru a intra în posesia figurinelor, cumpărătorii trebuie să prezinte bonurile fiscale din aceeași zi la birourile info desk dedicate campaniei, situate la nivelurile 0 și 1, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.