Stilul military-monocrom, propunerea Vans pentru aceasta toamna! Stilul military-monocrom, propunerea Vans pentru aceasta toamna!
Vans propune pentru aceasta toamna o linie de incaltari monocrome, in nuante autumnale si pune accent pe modelele clasice ale brand-ului: Sk8-Hi Reissue Zip si Era.  Inspirata de... Stilul military-monocrom, propunerea Vans pentru aceasta toamna!

Vans propune pentru aceasta toamna o linie de incaltari monocrome, in nuante autumnale si pune accent pe modelele clasice ale brand-ului: Sk8-Hi Reissue Zip si Era. 

Inspirata de uniformele militare, dar cu un design reactualizat, Vans reinterpreteaza stilul clasic. Vans Mono Pack contine modele de pantofi in trei nuante de gri, albastru si verde military, in combinatie cu materiale precum canvas-ul sau piele intoarsa.

Nuantele poarta denumirile de port royale, ivy green si tornado gray si sunt extinse si pe marginea pantofilor.

Paleta de culori este folosita si la clasicul model de pantofi, Era, disponibil in doua nuante de grena si verde cu capse aurii si sireturi in nuanta pantofului.

Modele din colectie sunt disponibile in magazinele Vans din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Mega Mall, Sun Plaza.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.