Divele, gata de spectacol: Iulia Albu si Raluca Badulescu, tinute pretioase in show-ul “Bravo, ai stil!“ de la Kanal D Divele, gata de spectacol: Iulia Albu si Raluca Badulescu, tinute pretioase in show-ul “Bravo, ai stil!“ de la Kanal D
Incepand din 22 august, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, veti putea urmari cel... Divele, gata de spectacol: Iulia Albu si Raluca Badulescu, tinute pretioase in show-ul “Bravo, ai stil!“ de la Kanal D

Incepand din 22 august, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, veti putea urmari cel mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”

Au inceput filmarile pentru “Bravo, ai stil!”, iar juratii, Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, isi etaleaza tinutele vestimentare care mai de care mai extravagante si mai scumpe.

Iulia Albu si-a scos artileria grea pentru cel mai asteptat show al toamnei. Atunci cand vine vorba despre stil, juratul de la “Bravo, ai stil!”, spune ca plateste oricat pentru o tinuta de calitate, chiar daca nu valoarea financiara a unui outfit te poate face sa ai stil.

Iulia Albu (2)“Intotdeauna imi aleg tinutele in functie de evenimentul la care particip, dress code, si poate cel mai important, in functie de propria personalitate. De asemenea, pentru sedintele foto realizate pentru show-ul de la Kanal D, toate tinutele pe care le-am purtat sunt concepute de mine, iar valoarea fiecarei piese se ridica la cateva mii de euro. Tinutele pe care le port in emisiunea <Bravo, ai stil!> sunt diferite total de la o editie la alta si sunt formate din piese semnate de case de moda pe care le agreez si din piese pe care mi le concept eu, special pentru acest show. De asemnea, voi purta si tinute care costa 10.000 de euro, insa nu valoarea unei tinute este cea care face diferenta, ci persoana care o poarta”, spune Iulia Albu.

Nici Raluca Badulescu nu se lasa mai prejos si tinutele vestimentare pe care le poarta in fiecare editie a emisiunii “Bravo, ai stil!” se ridica la cateva mii de euro fiecare.

Raluca Badulescu_Bravo, ai stil!“Port imbracaminte atat de la case de moda internationale cat si de la designeri romani carora le apreciez enorm munca. Stilistul Catalin de la Berlin stie excat ce mi se potriveste si ma sfatuieste ce sa port in fiecare editie, de la accesorii pana la coafura. Nu ies din cuvantul lui!”, spune Raluca Badulescu.

Iulia Albu pune pret pe accesorii si afirma ca acestea sunt un element important in vestimentatia ei, costul lor ridicandu-se la cateva mii de euro fiecare.

 “Majoritatea palariilor pe care le port sunt semnate Phillip Treacy, nu pentru ca sunt snoaba, ci pentru ca imi place sa aleg lucruri de calitate si cu poveste”, continua juratul de la “Bravo, ai stil!”, care in prima editie a emisiunii va purta o asemenea palarie sofisticata.

Vedeta Kanal D a marturisit ca valoarea creatiilor purtate in show-ul de la Kanal D care va debuta pe 22 august, dar si cele pe care le-a imbracat de-a lungul timpului in aparitiile de la “WOWBiz” se ridica la zeci de mii de euro.

 “Cea mai scumpa rochie pe care am purtat-o a fost in valoare de 20.000 de euro, de la un brand renumit”, conchide aceasta.

Accesoriile, elementul de baza in styling-ul Raluca Badulescu, joaca un rol foarte important in imaginea de ansamblu, dupa cum spune aceasta.

“Intotdeauna accesoriile au insemnat un element foarte important pentru mine, majoritatea sunt de la branduri de renume, dar mereu imi scumpar si accesorii noi, mai scumpe sau mai putin scumpe. Imi plac cele aurii,  cu cat sunt mai stralucitoare, mai mari, cu cat sunt mai opulente, cu atat imi plac mai mult. Am pastrat si accesoriile de pe vremea cand aveam alte dimensiuni ale corpului J”, povesteste Raluca.

Bravo, ai stil!

Nu ratati incepand de luni, 22 august, de la ora 17:00 debutul emisiunii “Bravo, ai stil!”, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00 si in fiecare  duminica, incepand cu ora 20:00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.