Curs de puericultură la Baby Boom Show. Iată cum poți participa! Curs de puericultură la Baby Boom Show. Iată cum poți participa!
La Baby Boom Show, târgul pentru copii de 0-7 ani și viitoare mămici de la Romexpo, din perioada 1-4 septembrie 2016, vor avea loc... Curs de puericultură la Baby Boom Show. Iată cum poți participa!

La Baby Boom Show, târgul pentru copii de 0-7 ani și viitoare mămici de la Romexpo, din perioada 1-4 septembrie 2016, vor avea loc cursuri de puericultură extrem de utile pentru viitorii părinți.

Este vorba de seminarul “Școala viitoarelor mămici”, ce cuprinde informații teoretice, dar utile despre activități practice desfășurate pe perioada sarcinii, despre alimentație și igienă, exerciții fizice permise în sarcină, tehnici de respirație, alăptare, lăuzie, îngrijirea nou născutului (masajul, baia, schimbatul scutecului, etc), depresia postnatală, legislație, etc.

Seminariile de puericultură sunt susținute de Anca Bălășoiu și vor avea loc în trei din cele patru zile ale târgului desfășurat la Romexpo la începutul lunii septembrie.

Programul cursului (dureaza 4 ore cu 30 minute pauză):

  • Vineri, 2 septembrie – între orele 14.00-18.00
  • Sâmbătă, 3 septembrie – între orele 14.00-18.00
  • Duminică, 4 septembrie – între orele 11.00 – 15.00

Viitorii tătici care se înscriu la acest seminar vor putea obține chiar un atestat de absolvire a cursului de puericultură ce le acordă dreptul de a beneficia de concediu plătit, timp de 10 zile, după nașterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr 244/2000.

Seminarul este contra-cost (30 lei/atestat), iar, pentru a participa, este obligatorie înscrierea online, la adresa: http://www.babyboomshow.ro/index.php?option=com_chronoforms&chronoform=scoalaviitoarelormamici1

Taxa de participare la Școala viitoarelor mămici (30 lei/aytestat) va fi achitată la Baby Boom Show, înaintea începerii cursului.

Participanții la Școala viitoarelor mămici, înscriși în prealabil online, vor beneficia de intrare gratuită la Baby Boom Show.

Baby Boom Show, târgul pentru copii de 0-7 ani și viitoare mămici, revine la Romexpo cu o nouă ediție. În perioada 1-4 septembrie 2016, vizitatorii vor putea descoperi produse și servicii de top, multe dintre acestea beneficiind de reduceri importante de preț, doar pe perioada evenimentului.

Astfel, sub cupola Pavilionului Central Romexpo, cele mai mari branduri de profil vor expune produse de ultimă generație precum mobilă, cărucioare, landouri și scaune auto pentru copii, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru bebeluși și copii cu vârsta de până în 7 ani, produse alimentare specifice, jocuri și jucării, articole pentru sănătatea și creșterea copiilor, precum și servicii medicale destinate gravidelor, bănci de celule stem, centre de pregătire pentru naștere și post naștere.

În plus, în timpul târgului Baby Boom Show se vor derula seminarii utile pentru viitorii părinți ori pentru proaspetele mămici, evenimente interactive susținute de specialiști, precum cursul de puericultură „Școala viitoarelor mămici”, Cursul de diversificare și nutriție sau Cursul de Siguranță a copilului în autovehicul.

Pe website-ul www.babyboomshow.ro pot fi găsite mai multe detalii despre cum se poate ajunge la Baby Boom Show ce produse și servicii se vor putea găsi la marele târg de la Romexpo.

Parteneri media: Metropotam.ro, 9am.ro, ADPM.ro, SfatulParintilor.com, Eva.ro, Femeia., Femeia de Azi, Mami, Ioana, Q Bebe, Suntmamica.ro, PRwave.ro, Autentic Promotion, Bucuresteni.ro, Ziare.com, Business24.ro, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Bucuresti, Gradinite.com, Blogulmamei.ro, Clubulmamicilor.com, Serbancopot.ro, Promoafaceri.com, Roportal.ro, TheBusinessPreview.com, Umblat.ro, Urbo.ro, Garbo.ro, AvocatNet.ro, Fashion8.ro, Bewoman.ro, Calendarulcopiilor.ro, Kudika.ro, Orasulm.eu, Mykids.ro, Bursuceiveseli.ro, Clubulbebelusilor.ro, Gradinitebucuresti.ro, Chicpitic.ro, Meseriadeparinte.ro, Mujer.ro, Jurmed-jurnaldesanatate.ro, Lionmentor.ro, Dragamea.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.