Al saselea concept store adidas din Romania a fost deschis la Ploiesti Al saselea concept store adidas din Romania a fost deschis la Ploiesti
Ploiesti Shopping City isi consolideaza portofoliul de magazine dedicate echipamentelor sportive prin deschiderea unui nou spatiu, apartinand adidas, unul dintre liderii mondiali ai industriei... Al saselea concept store adidas din Romania a fost deschis la Ploiesti

Ploiesti Shopping City isi consolideaza portofoliul de magazine dedicate echipamentelor sportive prin deschiderea unui nou spatiu, apartinand adidas, unul dintre liderii mondiali ai industriei de profil. 

Noul magazin are 260 mp utili, este cel de-al saselea concept store al brand-ului si va ramane singura locatie adidas din judetul Prahova, compania neavand in plan inaugurarea unui alt spatiu in judet in viitorul apropiat.

„Suntem incantati ca adidas a decis ca Ploiesti Shopping City sa fie locul de deschidere a unui concept store important pentru brand, care, de altfel, va fi si singurul din judet. Aceasta lansare este cu atat mai importanta cu cat reusim sa imbogatim oferta pe care o punem la dispozitia clientilor nostri si sa ne consolidam segmentul de produse si articole sportive adresate iubitorilor de miscare si de un stil de viata sanatos, indiferent de varsta lor. Avem convingerea ca produsele oferite de acest nou spatiu cu design inovator vor fi pe gustul celor care ne trec pragul”

Marina Trifina, Marketing Manager Ploiesti Shopping City 

Design-ul noului magazin este centrat in jurul conceptului „Home Court” care celebreaza mostenirea sportiva a brandului si aduce consumatorilor o experienta unica de shopping. Fiecare element din acest spatiu face referire la sport: de la materialele utilizate, la inspiratia pentru design sau la instrumentele prin care sunt transmise mesajele adidas catre public.

In noua locatie din Ploiesti Shopping City pasionatii de miscare pot gasi cele mai recente articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii ale sezonului, atat pentru femei, cat si pentru barbati sau copii. In plus, atletii cu un stil de viata activ au la dispozitie o gama larga de produse tehnice pentru alergare, fotbal, training sau baschet din gama adidas „Sport Performance”. Cei in pas cu ultimele tendinte ale modei au la dispozitie in noul magazin produse din colectiile „Originals”, ce ofera o interpretare a stilului sport in articolele de strada.

De peste 80 de ani, adidas a fost prezent la cele mai importante momente de pe terenurile de sport din lume. Cu o mare pasiune pentru tehnologie si design, brand-ul aduce inovatie cu fiecare produs lansat, continuandu-si misiunea de a ajuta sportivii sa atinga cele mai inalte performante.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.