Ce au mancat cei 18 concurenti din Supravietuitorul în cele 44 de zile? Ce au mancat cei 18 concurenti din Supravietuitorul în cele 44 de zile?
Dupa ce au ajuns pe insulele din Filipine, unde peisajul de poveste s-a transformat rapid intr-unul de cosmar, cu temperaturi greu de suportat, completate... Ce au mancat cei 18 concurenti din Supravietuitorul în cele 44 de zile?

Dupa ce au ajuns pe insulele din Filipine, unde peisajul de poveste s-a transformat rapid intr-unul de cosmar, cu temperaturi greu de suportat, completate cu o umiditate in aer de aproape 100%, cei 18 concurenti s-au mobilizat si au trecut la partea „organizatorica”: adapost si hrana.

Timp de 44 de zile, hrana a fost o problema constanta pe insulele din Filipine. Obisnuiti din Romania cu mic-dejun, pranz si cina, concurentilor nu le-a fost deloc usor sa se adapteze conditiilor foarte grele din Supravietuitorul.

Banane

Chiar daca multi dintre ei visau la ciocolata, biscuiti sau ardei umpluti, realitatea era alta pe insula: daca aveau noroc, gaseau banane sau nuci de cocos. Si, cum nu isi permiteau luxul de a astepta bananele sa se coaca, le mancau crude, cu seminte.

Supravietuitorul incepe in aceasta toamna, la Pro TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.