Weekend „muy caliente” cu Wilmark la Pool Party in Divertiland Water Park Weekend „muy caliente” cu Wilmark la Pool Party in Divertiland Water Park
Divertiland WaterPark, continuă seria de pool party-uri tematice în noua zonă, Super Paradise by Divertiland. Distracția de weekend se prelungește de data aceasta pe ritmuri... Weekend „muy caliente” cu Wilmark la Pool Party in Divertiland Water Park

Divertiland WaterPark, continuă seria de pool party-uri tematice în noua zonă, Super Paradise by Divertiland. Distracția de weekend se prelungește de data aceasta pe ritmuri latino cu o fiesta în adevăratul sens al cuvântului.

Vineri, 29 iulie, începând cu ora 21:00, sunteți invitați să petreceți pe ritmuri latino la Havana Night, alături de Dj Bidi și Rafa de Cuba. Un extraordinar show de dans, Tropicana Show, va completa atmosfera de petrecere, în compania inegalabilului Wilmark.

Sâmbătă, 30 iulie, nu trebuie să ratați Tequila Party! Piscina rămâne deschisă până dimineața, iar Dj Marius și Dani Mazo vor întreține atmosfera cu un show caliente, pe ritmuri de salsa, bachata și kizomba.

latino party

Zona Super Paradise se întinde pe o suprafață de 35.000 mp, care include: două piscine noi, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină antiderapantă pentru copii. Vizitatorii au la dispoziție și o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner.

Transportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur. Special pentru aceste zile, Divertiland a prelungit programul de funcționare al microbuzelor gratuite până la orele 22:00 și a introdus o cursă specială care va pleca de la Divertiland între orele 1:00 și 3:00, din oră în oră către stațiile de metrou.

Fetele au intrarea liberă. Baietii  vor plati 20 de lei (un cocktail inclus). La ambele evenimente nu este permis acccesul copiilor sub 18 ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.