Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele
Wizz Air anunță, astăzi, o ofertă de o zi și reduce cu 20%* tarifele pe toate rutele și zborurile pentru rezervările efectuate astăzi, 27... Wizz Air reduce cu 20% tarifele pe toate rutele

Wizz Air anunță, astăzi, o ofertă de o zi și reduce cu 20%* tarifele pe toate rutele și zborurile pentru rezervările efectuate astăzi, 27 iulie, până la miezul nopții. Toate rezervările de azi pentru zborurile WIZZ către oricare dintre cele 124 de destinații disponibile în rețeaua Wizz Air vor beneficia de reducerea de 20%*.

Wizz Air este una din cele mai mari companii aeriene din România și oferă 120 de rute spre 18 țări, de la 9 aeroporturi, asigurând conexiuni accesibile între țară și restul Europei, dar și destinații din afara continentului, atât pentru călători în scop de afaceri, cât și pentru turiști.

Cele mai noi zboruri WIZZ vor începe în prima săptămână din august dinspre Cluj-Napoca spre Malaga și din Suceava, cel mai nou aeroport WIZZ în România, spre Milano Bergamo. Tot în august Wizz Air va demara operațiunile la baza din Sibiu, pe 19, cu 4 noi rute de la Aeroportul Internațional Sibiu spre Nuremberg, Munchen, Memmingen în Germania, Milano Bergamo și Madrid, Sibiu devenind astfel cea de-a șaptea bază WIZZ în România.

Angajamentul Wizz Air pentru țară a fost recent pus în evidență de adăugarea celei de-a cincea aeronavă Airbus A320 bazei de la Cluj-Napoca, aceasta urmând să asigure operațiunile pentru zborurile nou-lansate spre Doncaster Sheffield, Billund, Alicante, precum și pentru ruta internă spre București, care marchează o nouă etapă în transportul aerian intern în România.

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air a declarat: “Suntem încântați să îi surprindem pe clienții noștri români cu o ofertă specială de 20%* (Summer Seat Sale Promo) și să oferim tarife și mai scăzute pasagerilor care călătoresc pe oricare dintre cele peste 450 de rute low-fare din rețea. Le recomandăm clienților să își rezerve cât mai repede biletele dorite deoarece această reducere de 20% se va termina la miezul nopții, pe 27 iulie. Prețuri mici și oportunități nemaipomenite? Astăzi este o zi foarte bună pentru a rezerva un bilet!”

Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri. Noile aeronave Airbus A321 au început să fie livrate din noiembrie 2015.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 38 de ţări.

———————————————————————-

* Reducerea de 20% se aplică tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii și unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru rezervări noi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.