Pizza Hut își diversifică meniul cu rețete noi de salate, cocktailuri și limonadă Pizza Hut își diversifică meniul cu rețete noi de salate, cocktailuri și limonadă
Pentru a întâmpina dorințele clienților în sezonul cald, Pizza Hut introduce în meniu o serie de produse noi, precum 8 rețete de salate, 4... Pizza Hut își diversifică meniul cu rețete noi de salate, cocktailuri și limonadă

Pentru a întâmpina dorințele clienților în sezonul cald, Pizza Hut introduce în meniu o serie de produse noi, precum 8 rețete de salate, 4 rețete de cocktailuri fresh, alcoolice și non-alcoolice și un nou sortiment de limonadă. Noile produse reprezintă o opțiune potrivită pentru toți cei care preferă un meniu lejer în perioada verii și doresc să se bucure de mese mai ușoare în lunile călduroase.

„În timpul verii, majoritatea persoanelor își schimbă stilul alimentar și adoptă un meniu bazat pe ingrediente de sezon, proaspete și cu o consistență ușoară. Ținând cont de această modificare în comportamentul alimentar, ne-am propus să le oferim clienților noștri o varietate mai mare de produse din care vor putea alege, de fiecare dată când doresc să aibă parte de o masă gustoasă și fresh. ”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Noile salate introduse în meniul Pizza Hut sunt Tuna, Greek, Veggie, Caesar, Salmon, Cheese & Nuts, Grilled Veggie și Fresh Mix.

Pizza Hut_Salate

De asemenea, clienții Pizza Hut se pot bucura și de patru sortimente noi de cocktailuri răcoritoare, alcoolice, Kiwi & Ginger și Yuzu Gin and Tonic sau non-alcoolice, Kiwi & Ginger Cooler și Yuzu tonic.

Noile tipuri de salată și băuturile pot fi deja comandate în toate restaurantele Pizza Hut din țară și vor rămâne pe o perioadă nedeterminată în meniu.

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine zece restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.