Zboruri Ryanair către Roma Ciampino, anulate și redirecționate timp de 2 săptămâni Zboruri Ryanair către Roma Ciampino, anulate și redirecționate timp de 2 săptămâni
Oficialii Ryanair au anunțat recent că au fost nevoiți să redirecționeze și chiar să anuleze zborurile operate de pe aeroportul Roma Ciampino, din cauza... Zboruri Ryanair către Roma Ciampino, anulate și redirecționate timp de 2 săptămâni

Oficialii Ryanair au anunțat recent că au fost nevoiți să redirecționeze și chiar să anuleze zborurile operate de pe aeroportul Roma Ciampino, din cauza lucrărilor de mentenanță la pista de decolare/aterizare.

Acestea vor avea loc în luna octombrie a acestui an și se vor derula pe o perioadă de două săptămâni. Astfel, cea mai mare parte a zborurilor Ryanair programate pentru perioada 14-29 octombrie (inclusiv) vor fi operate din/către aeroportul Roma Fiumicino. Totodată, o serie de zboruri operate de transportatorul irlandez în această perioadă au fost anulate.

Toți clienții afectați au fost notificați prin email. Compania le recomandă celor care călătoresc către/din Roma în perioada indicată, să acceseze www.ryanair.com pentru a vedea ultimele notificări de călătorie și opțiuni de schimbare a zborurilor.

“Aeroportul Roma Ciampino va fi închis pentru o perioadă de două săptămâni în Octombrie pentru lucrări de mentenanță la pista de decolare/aterizare, ceea ce va însemna redirecționarea majorității zborurilor către aeroportul Roma Fiumicino, și anularea unui număr redus. Toți clienții afectați au fost notificați prin email și ne prezentăm scuzele sincere consumatorilor afectați de această închidere a pistei”, spune Robin Kiely, Ryanair.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.