Uber ajunge din august și la Cluj Napoca Uber ajunge din august și la Cluj Napoca
Uber anunță lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare orașe din Europa Centrală și de... Uber ajunge din august și la Cluj Napoca

Uber anunță lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, unul dintre cele mai dinamice și inovatoare orașe din Europa Centrală și de Est. Serviciul va fi disponibil pentru clujeni și turiștii care vizitează orașul începând cu prima săptămână din august.

Aplicația Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la șoferi care își doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru față de comunitatea locală presupune, mai mult decât o opțiune de transport sigură și de încredere pentru utilizatori și o oportunitate economică flexibilă pentru șoferi. Uber iubește Cluj-Napoca și suntem gata să contribuim, alături de parteneri locali, pentru a face Clujul mai dinamic și mai competitiv decât este deja”, a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber România.

Data exactă la care serviciul va deveni operațional va fi anunțată în curând. Până atunci, șoferii care își doresc să devină micro-antreprenori și să câștige venituri suplimentare conducând propria mașină sunt invitați să se înregistreze și să devină parteneri pe Uber.com.

Uber este o modalitate flexibilă de a câștiga un venit pentru mulți șoferi parteneri din București, care au diverse ocupații: 37% sunt antreprenori sau liber profesioniști, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit și conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă. Când au fost întrebați de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus că apreciază flexibilitatea și venitul în plus.

Am început dintr-o curiozitate și bineînțeles, dintr-o nevoie financiară. M-a încântat tare mult ideea de a caștiga niște bani, fără să am presiunea și stresul unui job tipic de vânzări. Libertatea pe care ți-o poate oferi acest tip de activitate este cel mai mare câștig. Mi-a oferit posibilitatea să îmi completez veniturile într-un mod foarte neconvențional și foarte liber, să pot face ceva ușor și la îndemană, fără stresul cotidian la care te poate supune un job normal” a spus Mihai, 35 de ani, un inginer care lucrează în vânzări și care conduce cu Uber în București, în timpul său liber.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.