S-KARP deschide primul magazin din București, în Centrul Vechi – Galerie FOTO S-KARP deschide primul magazin din București, în Centrul Vechi – Galerie FOTO
Brandul românesc S-KARP lansează primul magazin din București, situat în Centrul Vechi, care va comercializa produse dedicate atât iubitorilor de alergare, dar și pentru... S-KARP deschide primul magazin din București, în Centrul Vechi – Galerie FOTO

Brandul românesc S-KARP lansează primul magazin din București, situat în Centrul Vechi, care va comercializa produse dedicate atât iubitorilor de alergare, dar și pentru turism montan, activități utilitare și, nu în ultimul rând, noi colecții casual.   

Situat în Piața Roma, la intrarea pe Lipscani, magazinul are o suprafață de 130 mp, dintre care 50 de mp spațiu de vânzare și 80 de depozitare. S-KARP a ales Centrul Vechi pentru că este cel mai important punct de atracție atât pentru locuitorii Capitalei, cât și pentru turiștii români și străini, targetați de brand.

Odată cu deschiderea magazinului, S-KARP lansează și noua gamă de produse, Sneakers, ce poate fi folosită atât de adepții unui stil zilnic casual, urban, cât și pentru drumeții ușoare. Colecția are designul realizat integral de echipa S-KARP. Modelul are o aderență foarte bună și utilizează cea mai recentă tehnologie Vibram – lider mondial în producția de tălpi.

De asemenea, S-KARP a integrat în acest model și un acoperiș de branț care absoarbe șocurile, încălțămintea fiind foarte confortabilă. Talpa Vibram este inspirată din încălțămintea utilizată în golf, renumită pentru durabilitate și utilizarea pe distanțe lungi.

Anul acesta, S-KARP a lansat  și o colecție limitată de încălțăminte cu motive tradiționale, Etno, într-o gamă foarte largă de culori, care a fost un real succes și pe care urmează să o introducă în colecția permanentă.

“Noul magazin din București se adresează în general pasionaților de drumeții, de activități outdoor, de alergare, dar și celor pasionați de confortul unor încălțări casual, pe care să le poarte zi de zi. În acest sens, lucrăm cu branduri de renume în realizarea produselor S-KARP, cum sunt Vibram, Sympatex, eVent, iar materialele utilizate asigură impermeabilitate, respirabilitate, rezistență la vânt, durabilitate, dar mai ales confort“

Radu Jitaru, Fondator S-KARP

Brandul S-KARP este produs în Brașov, într-o fabrică a cărei activitate a început în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor de calitate superioară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.