Pregătește escapada de toamnă: reducere de 30% pentru 250.000 de locuri pe aeronavele Ryanair Pregătește escapada de toamnă: reducere de 30% pentru 250.000 de locuri pe aeronavele Ryanair
Operatorul de transport aerian Ryanair, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, a lansat pe 25 iulie o vânzare... Pregătește escapada de toamnă: reducere de 30% pentru 250.000 de locuri pe aeronavele Ryanair

Operatorul de transport aerian Ryanair, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, a lansat pe 25 iulie o vânzare promoțională, valabilă pentru o perioadă de două zile.

Astfel, până la finalul zilei de marti, 26 iulie, fanii călătoriilor se pot bucura de o reducere de până la 30% pentru mai mult de 250,000 de locuri din întreaga rețea de rute europene a transportatorului irlandez, pentru călătorii în perioada octombrie-noiembrie 2016.

Aceste locuri, disponibile la tarif promoțional, pot fi rezervate începând de astăzi, până la miezul nopții, marți, (26 Iulie), doar pe www.ryanair.com/ro.

“Nu a existat un moment mai potrivit în care să vă rezervați o vacanță economică. Am redus tarifele cu 30% pentru peste 250,000 de locuri de pe întreaga noastră rețea de rute din Europa, pentru călătorii în octombrie și noiembrie. Această ofertă extraordinară este valabilă până marți (26 Iulie), așa că invităm cienții să profite pentru a-și rezerva o escapada la preț redus”, a spus Robin Kiely, Ryanair.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.