Fashion Trends: 6 ținute chic de întâlnire de la Giorgal Fashion Trends: 6 ținute chic de întâlnire de la Giorgal
Vara aceasta Giorgal propune piese cu aer romantic, perfecte pentru întâlniri pasionale de vară. Cu accente retro și minimalism elegant, ținutele propuse pentru întâlnirile... Fashion Trends: 6 ținute chic de întâlnire de la Giorgal

Vara aceasta Giorgal propune piese cu aer romantic, perfecte pentru întâlniri pasionale de vară. Cu accente retro și minimalism elegant, ținutele propuse pentru întâlnirile din aceasta vară sunt seducatoare, misterioase, dar în același timp lejere și naturale. Nuanțele sau imprimeurile discrete sunt puse în valoare de croielile interesante, cu linii care avantajează orice siluetă.

Fusta cloș, vedeta colecției

Fusta tip cloș este printre preferatele doamnelor și domnișoarelor în materie de îmbrăcăminte versatilă, care poate fi purtată într-un cadru elegant, la o cina romantica, dar și la o întalnire în timpul zilei, la prânz.

Fusta cloș este o piesa de rezistență a liniei de tinute de întâlnire de la Giorgal și este realizată din materiale prețioase precum satin sau paiete, sau materiale ușoare precum mătase sau voal. Cu nuanțe de rose pastel, bleumarin sau printuri florale, fusta cloș asigură ținutei un aer elegant, misterios și distins.

Alături de fustele clos, Giorgal propune topuri în culori pastelate, cu linii interesante, care dezvăluie discret pielea, exact cât să asigure un aer îndrăznet și sexy ținutei, fără însă să epateze.

Rochia tip cămașă, alegere relaxată, dar originală

Rochia tip cămașă este o piesă care dă un aer inocent și mister siluetei, dar totodată denotă senzualitate și rafinament. La o primă întâlnire, o rochie –cămașă spune despre o femeie că este chic și încrezătoare, fara efort.

Colecția prezintă rochia cămașă în nuanțe temperate de roz, crem, bleu și imprimeuri fine, floricele, dungi discrete, sau jucăuse, precum carourile albastru închis. Acestea aduc un aer inocent, dar scot în evidență feminitatea.

Rochiile mini cu linii extravagante

Rochiile mini sunt ideale pentru întâlnirile îndrăznețe ale femeilor care își doresc o apariție remarcabilă. Păstrând liniile minimaliste caracteristice Giorgal în partea de jos, rochiile mini propun decupaje senzuale în zona top-ului, pentru a marca talia și pentru a pune în valoare o zonă considerată extrem de sexy și feminină, umerii.

Giorgal_Tinute de intalnire Giorgal_Date1 Giorgal_date2 Giorgal_date3 Giorgal_date4 Giorgal_date5 Giorgal_date6

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.