6 reguli ca să fii o domnișoară de onoare ca la carte 6 reguli ca să fii o domnișoară de onoare ca la carte
Sezonul nunților este în toi, iar Patricia Cimpoiașu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, una din cele mai cerute formații la evenimentele de acest tip,... 6 reguli ca să fii o domnișoară de onoare ca la carte

Sezonul nunților este în toi, iar Patricia Cimpoiașu, frumoasa artistă din trupa Amadeus, una din cele mai cerute formații la evenimentele de acest tip, recomandă, pe blogul ei, www.partriciacello.ro, șase reguli prin care poți fi o domnișoară de onoare ca la carte. Artista, absolventă a unui curs de stil si design, oferă 6 recomandări pentru ca viitoarele domnișoare de onoare să aibă parte de un eveniment lipsit de probleme și disconfort.

“Nu este greu , dar nici ușor… Domnișoara de onoare are anumite responsabilități față de mireasă. Este principalul ei sprijin și cea mai bună prietenă. Nu trebuie să fie căsătorită, iar „partenerul” ei, cavalerul de onoare, nu trebuie să fie cel din viața de zi cu zi, ci ales de către mire.

Majoritatea nunților încep ziua și se termină seara târziu, ba chiar dimineața… De multe ori, noi, femeile, uitam aceste detalii și ajungem să ne confruntăm cu mici probleme, iar asta doar pentru că ne place să fim mereu la înălțime și mereu apreciate… Atenție la pantofii-ucigași sau rochiile prea mulate! Eu îmi pun câteva întrebări fulger atunci când ma gândesc la o ținută si caut câteva trucuri salvatoare înainte de a ma pregăti de un party.

Uite ce propun…

  1. Punctualitate. În primul rând, asigură-te că vei fi gata înaintea miresei și ești la timp alături de ea. Ești ajutorul ei de bază atunci când îmbracă rochia de mireasă. Totul trebuie să decurgă conform programului, pentru a evita orice neplăcere sau întărziere.
  2. Make-up. Lumina zilei este neiertătoare cu umbrele și cantitatea produselor aplicate pe tenul nostru. Optați pentru cel mult o zonă bine conturată (ochi, pomeți sau buze), iar restul cât mai estompate/naturale. Puteți adăuga spre seară un contur mai îndrăzneț… fie un eyeliner sau contur al buzelor. Este bine să ne împrospătăm din când în când tenul prin aplicarea unui strat subțire de pudră și prin corectarea buzelor.
  3. Hairstyle. „Coafura rezistă?!” ….ar putea! Vorbim de o zi întreagă, în care suntem în continuă mișcare. Ar fi bine să nu ne facem cele mai sofisticate coafuri tocmai acum… Riscăm să pierdem jumătate din agrafe pe parcursul dansului… Așa că se va darâma „mise en place”-ul … sau riscăm să exagerăm cu fixarea coafurii, iar acest detaliu se va vedea prin pelicula formată pe suprafața firelor de păr. Trebuie să ținem cont și de temperatura de afară sau de condițiile meteo… Eu, cel puțin, am probleme mari cu coafura atunci când este umiditatea crescută afară.
  4. Rochia. Nunta este una dintre petrecerile la care puțini rezistă locului sau la care puțini se abțin în fața bunătățurilor… Așa că, de ce să fim noi altfel? Putem fi la fel de sexy sau simpatice și in ținute cu o croială un pic mai lejeră.

Eu evit rochiile:

– prea lungi, pentru că mă calcă cei din jur pe ele

– prea mulate, pentru că sunt gurmandă

– fără bretele, pentru că e posibil să îmi alunece din când în când

– prea decoltate, pentru că dansez cu energie și e posibil să uit de acel decolteu.

  1. Pantofi. Aici fiecare își cunoaște limitele…

Eu evit:

– baretele rigide

– stiletto

– sandalele prea decupate în partea din față.

Dacă am posibilitatea, îmi iau încă o pereche de pantofi în mașină, tot cu toc, dar cu un alt tip de decupaj.

P.S. Nu renunț niciodată la tocuri! Eleganța si postura unei femei sunt subliniate prin feminitatea încalțărilor.

  1. Accesorii. Le prefer pe cele delicate și ușoare, ținând cont că ținuta este, în general, deja încărcată. Le voi purta cu ușurință și în timpul dansului, fără să mă lovesc sau să lovesc pe alții”, a scris Patricia Cimpoiașu pe www.patriciacello.ro.

—————————————————————————————–

Patricia Cimpoiașu este una din cele patru artiste ale trupei Amadeus, formația românească cu cel mai mare succes pe plan internațional, grație proiectelor și a concertelor pe care le susțin în toate colțurile lumii. Frumoasa artistă, care cântă la violoncel, este pasionată de sport, urmând mai multe discipline: de la fitness și echitație, până la wakeboard, surf, snowboard ori ski.

Pe blogul ei, www.patriciacello, artista scrie despre cele mai noi și mai interesante modalități de a face mișcare și de a avea un stil de viață sănătos, venind cu sfaturi în acest sens pentru cei care doresc să urmeze aceste pasiuni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.