Pool Party la Divertiland: weekend pe ritmuri grecești Pool Party la Divertiland: weekend pe ritmuri grecești
Divertiland WaterPark, organizează cele mai tari petreceri ale verii în noua zonă, Super Paradise by Divertiland. Distracția de weekend se prelungește până dimineața. Pool party-uri,... Pool Party la Divertiland: weekend pe ritmuri grecești

Divertiland WaterPark, organizează cele mai tari petreceri ale verii în noua zonă, Super Paradise by Divertiland. Distracția de weekend se prelungește până dimineața. Pool party-uri, DJ, cocktailuri și multe surprize vă așteaptă în fiecare vineri și sâmbătă începând cu ora 21:00.

Vineri, 22 iulie sunteți așteptați la Greek Night, pe melodiile formațiilor Elada și Meet the Greeks. Iar pentru ca atmosfera să fie una completă puteți încerca și bunătățile pregătite după rețete grecești, din cadrul restaurantului LNKO Souvlaki & Grill, aflat în incinta parcului.

Sâmbăta, 23 iulie, Pepsi aniversează 50 de ani în România, tot în cea mai noua zonă din parcul Divertiland, Super Paradise. Atmosfera va fi întreținută de unul dintre cei mai cunoscuți DJ, Andre Rizo, iar spectacolul va fi asigurat de campionul mondial la flair bartending, Vali Luca.

Zona Super Paradise se întinde pe o suprafață de 35.000 metri pătrați, care include două piscine noi, o piscină olimpică pentru adulți și o piscină antiderapantă pentru copii. Vizitatorii au la dispoziție și o zonă lounge cu 3.000 de șezlonguri și 500 de locuri în cele două restaurante, LNKO și Divertiland Diner.

dvertilandTransportul public spre Divertiland este asigurat prin intermediul trenurilor CFR și prin microbuzele puse la dispoziția vizitatorilor în mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Păcii (zona Turbohale), Divertiland și retur. Special pentru aceste zile, Divertiland a prelungit programul de functionare al microbuzelor gratuite pana la orele 22:00 și a introdus o cursă specială care va pleca de la Divertiland între orele 1:00 și 3:00, din oră în oră catre stațiile de metrou.

Fetele au intrarea libera. Baietii  vor plati 20 de lei (un cocktail inclus). La ambele evenimente nu este permis acccesul copiilor sub 18 ani.

Amplasat în zona Militari, Divertiland Water Park este cel mai mare parc de distracții în aer liber din București, care în prezent oferă piscine cu cea mai înaltă calitate a apei, tobogane, prima piscină cu valuri din București, o piscină olimpică pentru adulți, cea mai mare plajă cu nisip din București, singurul lazy river din oraș, peste 850 de locuri de parcare, 11 restaurante, 5 baruri, pavilioane acoperite și zone speciale pentru copii. La toate acestea adăugându-se peste 40 de salvamari certificați și o întreagă echipa ce asigură securitatea clienților în parc.

Deschis la jumătatea sezonului estival din 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului. În următorii ani, în urma unor investiții continue în facilități de distracție în aer liber, dar și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.