12 fani Lipton Ice Tea dau #verdelamuzica la Tomorrowland 12 fani Lipton Ice Tea dau #verdelamuzica la Tomorrowland
Vara aceasta, Lipton Ice Tea a dat verde la muzică, oferind fanilor șansa de a trăi experiența unuia dintre cele mai apreciate festivaluri internaționale... 12 fani Lipton Ice Tea dau #verdelamuzica la Tomorrowland

Vara aceasta, Lipton Ice Tea a dat verde la muzică, oferind fanilor șansa de a trăi experiența unuia dintre cele mai apreciate festivaluri internaționale de muzică, cu o istorie de peste 10 ani – Tomorrowland. 12 români, alături de ambasadorii parteneriatului Lipton Ice Tea și Tomorrowland, Mihai Țăranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (Dj Optick), Alin Pandaru (Pandutzu) și Ovidiu Baciu (Naguale), vor pleca vineri spre orașul Boom din Belgia, unde vor petrece alături de cei mai tari DJ din industrie la ediția a 12-a a festivalului.

Pentru a scrie povestea Tomorrowland în 2016, cei 12 tineri au fost provocați de Lipton Ice Tea să-și pună la încercare imaginația. De la realizarea designului steagului Lipton Ice Tea la Tomorrowland, la improvizarea unui set de percuție din sticlele de Lipton Ice Tea și a unui ritm pe măsură, la postarea unor mesaje inspiraționale pentru o atitudine pozitivă în fiecare zi sau crearea playlist-ului favorit pentru festival, fiecare a dovedit că își dorește cu adevărat să fie parte a acestei aventuri.

Asocierea dintre Lipton Ice Tea și Tomorrowland a venit din dorința de a oferi fanilor brandului experiențe noi, de a le deschide drumul spre locuri și oameni noi. De aceea, am ales unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, cu o atmosferă energică, electrizantă și orientată spre a trăi fiecare moment pe deplin. Așa cum este și spiritul Lipton Ice Tea”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. „Îi așteptăm pe cei 12 norocoși să se întoarcă acasă cu povești de neuitat și o mulțime de prieteni noi. Ne bucurăm că au ales să ne fie alături și că s-au lăsat inspirați de  provocarea Lipton Ice Tea – verde la muzică. La festival îi așteaptă scena Lipton Ice Tea – scena Leaf, cu un line-up memorabil. Sunt convinsă că va fi o experiență de neuitat”, a completat Dana.

Prima ediție a festivalului Tomorrowland a avut loc în 2005 și a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, având peste 10.000 de spectatori prezenți la eveniment.

În ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” în cadrul International Dance Music Awards. Ediția din 2016, cea de-a 12 a festivalului Tomorrowland, reunește peste 180.000 de oameni, peste 400 de artiști prezenți pe cele 20 de scene, în cele trei zile de festival.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.