Fashion Trends: Accesorii utile pentru mirese Fashion Trends: Accesorii utile pentru mirese
Sezonul cald este în plină desfășurare, iar evenimentele se țin lanț: logodne, botezuri, cununii, petreceri onimastice sau aniversare. Ținutele se pregătesc din timp cu... Fashion Trends: Accesorii utile pentru mirese

Sezonul cald este în plină desfășurare, iar evenimentele se țin lanț: logodne, botezuri, cununii, petreceri onimastice sau aniversare. Ținutele se pregătesc din timp cu atenție, până la cel mai mic detaliu. Dacă domnii au primit deja câteva sfaturi, este timpul să oferim câteva sugestii și sexului frumos, respectiv mireselor, atât de nehotărâte în ceea ce privește alegerea celor necesare pentru ziua cea mare.

Întrucât este vară, fiecare mireasă analizează dacă ținuta sa necesită pantofi sau sandale, implicit, următoarea dilemă fiind dacă va purta dresuri și dacă da, ce tip de dres.

Deși varianta simplă este de a purta sandale, fără dres, experiența mireselor care se confesează inclusiv pe forumuri, denotă că există câteva motive clare pentru care femeile ar trebui să ia în considerare purtarea unor dresuri la nuntă, chiar în timpul verii.

dresuri de mireasa

Și nu, nu trebuie să exclamați, există dresuri chiar și de 6 Den, care te scapă de diferite probleme. Iar motivele și recomadările ar fi următoarele:

Situație Recomandare
·         Mireasa poartă rochie scurtă și știe că la o ceremonie, regulile de conduită recomandă un dres cât de fin.

 

Aici recomandăm un dres de culoare ivory, care luminează întreaga ținută, dar nu fac concurență albului rochiei.
·         Mireasa nu este bronzată pe picioare și nu ar da bine în poze.

 

Un dres de mireasă nu necesită neapărat culoarea alb. Pentru un aspect de picior bronzat, soluția vine de la dresul de vară cu aspect de bronz fin.
·         Mireasa poartă rochie sirenă și ar vrea o imagine îmbunătățită a posteriorului Push up-ul dresului chiar își face efectul. Iar cele care au încercat un astfel de produs au rămas fidele. Pentru un look apetisant, optați pentru dresul cu push up, mai ales dacă aveți rochie mulată, sau tip sirenă.
·         Mireasa poartă rochie mulată pe talie și are nevoie de aplatizarea abdomenului. Dresul modelator este fascinant pentru că reușește să aplatizeze zona taliei și a coapselor. Silueta va căpăta un aspect îmbunătățit, iar linia slipului va fi insesizabilă.
·         Mireasa are de regulă probleme cu picioarele, se jenează datorită pantofilor, mai ales în timpul dansului. Un dres care să asigure confortul în zona labei piciorului, dar care să fie și sexi, pentru un eventual moment surprins de fotograf la momentul jarticii, este dresul de vară cu bandă adezivă.
·         Crinolina irită pielea și strică buna-dispoziție a miresei. Dresul cu cel mai mic den este soluția optimă pentru a preveni această problemă.

Sunt și dresuri speciale pentru sandale, cu vârful decupat, ideale pentru rochiile lungi, de sub care se zăresc puțin picioarele la ridicarea rochiei.

·         Mireasa se teme că pantofii o vor jena de la stat pe tocuri. Există pernițe care te scapă de problema piciorului transpirat, care va forma bătături sau bășici la frecarea de materialul pantofului sau al sandalei. Acestea sunt și în variantă cu vârf deschis.
·         Mireasa se teme că piciorul îi va aluneca datorită căldurii sau a mișcărilor din timpul dansului. Să poarte pernițe cu gel anti alunecare. Acestea fac suportabil mersul pe tocuri și oferă un plus e confort. În plus, nu lasă piciorul să alunece și chiar sunt recomandate persoanelor cu platfus.

Noi vă recomandăm să faceți shopping documentat pe vanto.ro pentru a evita orice potențială neplăcere la cel mai frumos eveniment al vostru! 😉

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.