Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia. De la scade 10,5 euro/MB, la 0,06 euro/MB Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia. De la scade 10,5 euro/MB, la 0,06 euro/MB
Începând cu 15 iulie, Digi Mobil reduce semnificativ tarifele pentru traficul de date mobile în roaming internațional pentru clienții companiei – persoane fizice și... Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia. De la scade 10,5 euro/MB, la 0,06 euro/MB

Începând cu 15 iulie, Digi Mobil reduce semnificativ tarifele pentru traficul de date mobile în roaming internațional pentru clienții companiei – persoane fizice și juridice – care călătoresc în Turcia. Astfel, tariful perceput pentru traficul de date mobile scade acum la 0,06 euro/MB, față de 10,5 euro/MB.

Digi Mobil aplică, de asemenea, tarife accesibile de doar 0,17 euro/minut pentru apelurile inițiate către România sau alte țări din Uniunea Europeană și pentru convorbirile locale, iar pentru un apelurile primite sunt taxate cu 0,0114 euro/minut. Trimiterea unui mesaj text costă doar 0,06 euro, iar mesajele primite nu implică niciun cost suplimentar din partea clienților Digi Mobil. Tarifele nu includ TVA.

 

Apel efectuat (euro/minut, fără TVA)

 

SMS trimis

(TVA fără)

 

Trafic internet

(euro/MB, fără TVA)

Către România Apel primit Local în Turcia Internațional UE  

 

0,06

 

 

0,06

 

0,17

 

0,0114

 

0,17

 

0,17

Pentru a avea acces în roaming internațional, utilizatorii trebuie să își activeze serviciul de roaming pe teritoriul României.  Activarea se poate face telefonic la 031.400.7777 sau la *777 sau direct în ContulMeuDigi

Informații suplimentare despre serviciile Digi se găsesc pe www.rcs-rds.ro sau în magazinele Digi și punctele de prezență ale companiei.

La finalul lunii aprilie, Digi Mobil avea peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansarea serviciului şi o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice.

Reţeaua 3G Digi Mobil este dez­voltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire, la nivel de semnal exterior, de 89% în Bucureşti şi de 30% in Ilfov. Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.