Saptamana Greceasca la Lidl Saptamana Greceasca la Lidl
În Săptămâna Grecească poți câștiga un sejur de 7 nopți la un hotel de 4 stele din Creta, oferit prin Lidl Tour. Tot ce... Saptamana Greceasca la Lidl

În Săptămâna Grecească poți câștiga un sejur de 7 nopți la un hotel de 4 stele din Creta, oferit prin Lidl Tour. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de minimum 50 de lei și cel puțin un produs din gama Eridanous și să înscrii pe surprize.lidl.ro codul unic de pe bonul fiscal.

Pregătește-te pentru călătorie cu un mic dejun fresh, tradițional grecesc, cu minipateurile cu brânză, oregano și susan (12.99 lei) sau melcii cu brânză și spanac (14.99 lei). Dacă ți-e poftă de ceva dulce, dar plin de energie, optează pentru foitajul cu cremă (12.99 lei), baclavaua în sirop (15.99 lei) sau halvaua cu ciocolată amăruie (7.99 lei).

Masa de dimineață tradițională este completă cu un pahar de iaurt, așa că poți încerca iaurtul natur grecesc (9.99 lei) din gama Eridanous, disponibil în variantele cu 2% sau 10 % grăsime. Din compoziția iaurtului natur grecesc este extras un procent mai mare de zer, fapt care îi conferă consistența cremoasă și ușoară, dar și gustul mai puțin acru.

Oferă preparatelor tale savoarea bucătăriei elene cu un ingredient nelipsit din rețetele tradiționale – uleiul de măsline. Astfel, în Săptămâna Grecească vei găsi în toate magazinele Lidl ulei de măsline extravirgin (84.99 lei/3L) și ulei extravirgin 100% din măsline Kalamata (17.99 lei/0.5L).

Pentru un prânz grecesc, încearcă sărmăluțele cu orez în foi de viță (6.99 lei), fasolea albă în sos de roșii (5.49 lei) sau chifteluțele cu umplutură de tzatziki (9.99 lei). Bucătăria elenă are specific mediteranean, așa că, începând cu 18 iulie, vei găsi la Lidl anșoa în ulei vegetal (4.49 lei), marinate cu oțet, ceapă și pătrunjel. Desigur, ți-am pregătit și tradiționala brânză Feta (7.99 lei), brânza de capră în saramură (15.99 lei) sau delicioasa telemea în panadă, cu sos de roșii și ardei gras (11.99 lei).

În Săptămâna Grecească de la Lidl vei putea combina bucatele tradiționale cu un pahar de vin licoros alb, Muscat de Samos (24.99 lei/0.75L) rece. Și vinul tradițional grecesc Retsina (4.99 lei/0.5L) sau berea blondă (9.99 lei/4×0.5L) vor pune în valoare aromele mediteraneene ale produselor Eridanous.

Din 18 iulie, descoperă toate surprizele Greciei de la Lidl aici și poți câștiga o excursie în Creta, oferită prin Lidl Tour. Mai multe detalii și regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.