Office Shoes, campanie de reduceri specială pentru participanții la Electric Castle Office Shoes, campanie de reduceri specială pentru participanții la Electric Castle
Vara avem zile mai lungi, nopți mai plăcute și cele mai tari festivaluri de muzică, așa cum este și Electric Castle. Acesta se desfășoară... Office Shoes, campanie de reduceri specială pentru participanții la Electric Castle

Vara avem zile mai lungi, nopți mai plăcute și cele mai tari festivaluri de muzică, așa cum este și Electric Castle. Acesta se desfășoară la castelul Banffy, din localitatea Bonțida, între 14 – 17 iulie 2016. Cu această ocazie, Office Shoes, lanțul internațional de încălțăminte, a pregătit o campanie specială de reduceri pentru toți iubitorii „electrici“ de muzică. Festivalul este la 30 de kilometri de Cluj, iar clienții Office Shoes pot fi în următoarea perioadă la câțiva pași de o investiție inteligentă în încălțăminte de calitate și la modă.

Campania Office Shoes pregătită pentru Electric Castle aduce reduceri cu 20% la toate articolele cu preț întreg. Se va desfășura între 14 și 20 iulie 2016, iar fanii muzici bune de la castel pot face o vizită magazinului Office Shoes în care este valabilă campania, în centrul comercial Iulius Mall din Cluj, de pe strada Alexandru Vaida Voevod 53-55, pentru a profita de prețurile speciale.

Tot ce trebuie să facă un participant, pentru a primi discountul de 20%, este să se prezinte la magazin, să arate brățara de intrare la Electric Castle și să-și aleagă pantofii doriți și încălțările potrivite pentru distracția prelungită de la festival. Portofoliul de produse Office Shoes include branduri iubite de către publicul tânăr, cum ar fi Converse, Vans, New Balance și Skechers, care sunt excelente pentru o ținută casual și pentru a te simți în largul tău la castelul Banffy.

În plus, aceasta este oportunitatea perfectă pentru înscrierea la concursul pe care Office Shoes îl desfășoară pentru utilizatorii rețelelor sociale Facebook și Instagram. Astfel, posesorii de încălțăminte Office Shoes, care demonstrează printr-o poză că își petrec vacanța în cel mai frumos și inedit mod au șansa la premiile oferite de magazin! Momentul imortalizat trebuie înscris pe Facebook sau Instagram, conform regulamentului complet care poate fi găsit pe site-ul Office Shoes.

Office Shoes este un magazin internațional, prezent în România și încă opt țări în Europa și existent în mediul online din 2013. În grila de produse se regăsesc aproximativ 40 de branduri comercializate cu prețuri variate, care se mulează pe nevoile întregii familii, existând încălțări pentru femei, bărbați și copii.

Cei interesați pot achiziționa produsele Office Shoes atât în mediul online, cât și la magazinele deschise în București, Brăila, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Ploiești, Timișoara, Brașov și Târgu Mureș.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.