Marks & Spencer prezinta colectia de produse din gama Spirit of Summer Marks & Spencer prezinta colectia de produse din gama Spirit of Summer
Vara aceasta, Marks & Spencer prezinta colectia de produse din gama Spirit of Summer, inspirata din preparatele sud americane. Colectia include o selectie de... Marks & Spencer prezinta colectia de produse din gama Spirit of Summer

Vara aceasta, Marks & Spencer prezinta colectia de produse din gama Spirit of Summer, inspirata din preparatele sud americane.

Colectia include o selectie de produse cu arome exotice, de la gustari delicioase, la sosuri cu diverse condimente, pana la bauturi racoritoare din fructe parfumate.

Produsele cheie ale colectiei Spirit of Summer sunt biscuitii de tip cookies cu ciocolata neagra sau unt de arahide, biscuitii pe baza de unt cu umplutura de caramel si dulce de leche.

Gama de produse este completata de snack-uri delicioase precum arahidele acoperite cu arome de barbecue Jamaican, mixuri de nuci coapte asezonate cu ierburi si ardei iute, chips-uri din cartofi dulci, banane si sfecla sau chips-uri din porumb cu aroma de whisky bourbon Kentucky si barbecue cu piper negru si coriandru. Sosurile sunt condimentate cu chilli, guava, portocale si ierburi aromate.

Cele mai populare bauturi racoritoare sunt apa minerala carbogazificata cu suc de portocale din Brazilia si piure de mango de Alphonso, ceaiurile cu aroma de mango si fructul pasiunii sau cocktail-urile carbogazoase pe baza de vin cu suc de guava si rom de Cachaca.

Produsele din colectia Spirit of Summer sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer Food. Poți să descoperi mai multe detalii și pe pagina de Facebook Marks & Spencer Romania.

greattaste2 (2)

greataste4

greataste1

greattaste3

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.